Αγγελική Περιλήψεις: Η Αθηνά πιάνει στα πράσα Δημήτρη και Κατερίνα

Αγγελική Περιλήψεις: Η Αθηνά πιάνει στα πράσα τον Δημήτρη και την Κατερίνα και αντιδρά ακραία. Απολύει την κοπέλα και χτυπάει τον γιο της. Ο Δημήτρης, όμως, για να κρατήσει την Κατερίνα κοντά του εκβιάζει τον Παύλο. Παράλληλα, ο Στέφανος μαθαίνει πως ο πατέρας του έχει μία κόρη, ενώ η Τζένη προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μιχάλη για την Αγγελική.

Αγγελική Περιλήψεις: Η Αθηνά πιάνει στα πράσα Δημήτρη και Κατερίνα

Η συμφωνία ανάμεσα στους Αργυρούς και στον βρετανικό ιππόδρομο αναβάλλεται. Αιτία είναι ένα βίντεο το οποίο στέλνει ο Χανδρινός και εκθέτει τον Παύλο. Μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στα αδέλφια είναι αναπόφευκτη, όπου ο Παύλος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν. Λίγο αργότερα, η Ελένη συνεχίζει να πιέζει την Αθηνά απειλώντας την ότι, αφού δεν την ακούει η ίδια, θα μιλήσει στους γιους της. Δεν αργεί, μάλιστα, να κάνει την απειλή της πραγματικότητα και συναντάει τον Στέφανο.

Από την άλλη, ο Μιχάλης και η Αγγελική περιμένουν να δουν πώς θ’ αντιδράσει ο Τολέγας μετά το μήνυμα που του άφησε η Αγγελική. Ο άντρας πράγματι ταράζεται και ύστερα από χρόνια επικοινωνεί ξανά με τον Παύλο. Παράλληλα, ο Δημήτρης κανονίζει με την Κατερίνα να βρεθούν το βράδυ στο δωμάτιό του αφού κοιμηθούν όλοι, ενώ και η Σοφία καλεί τον Παύλο να μιλήσουν για τον Γιώργο. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Αγγελική πως μίλησε με την Ελένη και έμαθε πως πρόκειται για την εξώγαμη κόρη του πατέρα του. Αγγελική Περιλήψεις

Η Αγγελική το μεταφέρει στον Μιχάλη, ο οποίος φωτίζει την άγνωστη εικόνα του Αργυρού. Ενώ, όμως, συζητούν, π κουβέντα τους φτάνει στον Στέφανο και έρχονται σε ρήξη. Αργότερα, η Τζένη δέχεται πίεση από τον Στέφανο και του ομολογεί ότι εκείνη έβαλε τον πατέρα της να στείλει το βίντεο. Συνάμα, ο Παύλος αρχίζει να κερδίζει το χαμένο έδαφος με τη Σοφία και η συζήτησή τους για τον γιο τους παίρνει απρόσμενη τροπή. Το βράδυ, ο Δημήτρης με την Κατερίνα έχουν ένα ρομαντικό ραντεβού, που διακόπτεται απότομα. Η Αθηνά εισβάλλει στο δωμάτιο, τους βλέπει μαζί και εξοργίζεται.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiathinadimitriskaterinaΑγγελική Περιλήψειςπεριλήψεις