Αγγελική καστ: Οι ηθοποιοί μιλούν στο Happy Day για το ρόλο τους

Αγγελική καστ: Στα γυρίσματα της σειράς Αγγελική βρέθηκε η εκπομπή Happy Day στον Alpha και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. Οι ηθοποιοί από το Αγγελική μιλούν για την αγαπημένη μας σειρά που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Αγγελική καστ: Οι ηθοποιοί μιλούν στο Happy Day για το ρόλο τους

Αγγελική: Οι ηθοποιοί μιλούν στο Happy Day για το ρόλο τους στη σειρά

-Φιλαρέτη Κομνηνού: «Η Αθηνά Αργυρού είναι μια γυναίκα αυταρχική, μητριαρχική, αυστηρή που διευθύνει μια επιχείρηση και τη ζωή των 4 αγοριών της…Η σχέση της με τον γιο της, Δημήτρη, καταντάει νοσηρή».

-Πάνος Βλάχος: «Ο Δημήτρης είναι ένας χαρακτήρας λίγο μπερδεμένος, τόσο από τη ζωή όσο κι από την απόρριψη που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχαν συμβάντα στη ζωή του στη ζωή του που τον έχουν οδηγήσει σε αυτό που είναι σήμερα».

-Αλέξανδρος Πέρρος: «Ο Νικόλας φοράει το προσωπείο του χαρούμενου παιδιού. Δείχνει ρέμπελος αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τον απασχολούν πολύ όλα αυτά που γίνονται».

-Θάνος Καληώρας: «Ο Μιλτιάδης Χανδρινός στήνει μια μεγάλη κομπίνα, για να βγάλει λεφτά από την οικογένεια Αργυρού».

-Νάντια Μπουλέ: «Η Τζένη δεν είναι μονοδιάστατη. Εχει τις καλές πλευρές της και τις πιο δύσκολες. Είναι στοχοπροσηλωμένη και μπερδεμένη συναισθηματικά».

-Μέλπω Κωστή: «Η Όλγα είναι κόντρα ρόλος σε μένα, σε σχέση με την αυστηρότητά της».

-Γιάννης Στεφόπουλος: «Υπάρχει χημεία κι εμπιστοσύνη μεταξύ μας…».

-Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Ο Αποστόλης είναι πολύ δεμένος με την αδελφό του, Μιχάλη, αλλά λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν ο Μιχάλης έχει αρχίσει να απομακρύνεται».

Δείτε όσα είπαν οι ηθοποιοί της σειράς Αγγελική στο Happy Day:

Συνέντευξη παραχώρησε και η Δήμητρα Σιγάλα, δηλώνοντας ευλογημένη που παίζει στη σειρά Αγγελική Αγγελική καστ

https://www.youtube.com/watch?v=ehQghDm2YgM&feature=emb_title

Περίληψη και φωτογραφίες επεισοδίων 10 & 11 της σειράς Αγγελική

Δείτε απόψε, στις 21:00 – Επεισόδιο 10 Αγγελική

Η βραδιά του Μιχάλη και της Αγγελικής στο ξενοδοχείο παίρνει μια διαφορετική τροπή. Ενώ την ίδια στιγμή η Κατερίνα στο σπίτι μιλάει στον Δημήτρη για την εγκυμοσύνη της. Ο Παύλος λογομαχεί με τον Χάρη και η Σοφία του ξεκαθαρίζει ότι χωρίζουν οριστικά. Αυτό οδηγεί τον Παύλο να μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν από κοινού ώστε να την εξαναγκάσει να γυρίσει σ’ αυτόν. Η Αθηνά βλέπει την κατάστασή της να επιδεινώνεται και Στέφανος και ο Δημήτρης αρχίζουν να υποψιάζονται ότι η μητέρα τους δεν τους λέει την αλήθεια για την υγεία της. Η μεγάλη επένδυση και η συνεργασία της οικογένειας με τον πατέρα της Τζένης δείχνει να προχωράει,  με τον Παύλο να οργανώνει την παγίδα που έχει στήσει στον Στέφανο. Η Κατερίνα επιμένει να μάθει την αλήθεια για την σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική.

Δείτε αύριο, στις 21:00 – Επεισόδιο 11 Αγγελική

O Στέφανος «πέφτει» πάνω στον Παύλο, τη Τζένη και την Αγγελική έξω από το σπίτι και ζητάει εξηγήσεις. Ενώ το «παράνομο ζευγάρι» επιχειρεί να βρει μια δικαιολογία,  η Αγγελική, προς έκπληξή του Παύλου και της Τζένη,  τους καλύπτει. Αργότερα, όμως, η Τζένη επιμένει να πιστεύει ότι αυτή τους παγίδεψε. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει το μυστικό της μητέρας του και ξεσπάει στην Αγγελική που δεν του είπε τίποτα τόσο καιρό. Η Δανάη κρυφακούει ένα καβγά της Τζένης και του Στέφανου και μαθαίνει έκπληκτη ένα μυστικό για τον πατέρα της που αγνοούσε. Η Ιωάννα προτρέπει την Σοφία να βγει με τον Χάρη, ενώ ο Παύλος παρακολουθεί την εξέλιξη της συμφωνίας με τον Χανδρινό, σχεδιάζοντας να εκτοπίσει τον Στέφανο από την διοίκηση. Η Αγγελική μαθαίνει τα σκοτεινά σχέδια του Παύλου για την επιχείρηση, ενώ ο Μιχάλης ξαφνιάζει την Αγγελική όταν της ζητάει να παρατήσει την εκδίκησή της.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikikastΑγγελική καστηθοποιοί