Αγγελική ηθοποιοί: Τα δυο αδέλφια που τα σπάνε στη σειρά του Alpha

Αγγελική ηθοποιοί: Τα δύο αδέλφια, o Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης) και ο Δημήτρης (Πάνος Βλάχος)  τα σπάνε…  στην Αγγελική τη νέα δραματική σειρά του Alpha.

Αγγελική ηθοποιοί: Τα δυο αδέλφια που τα σπάνε στη σειρά του Alpha

Ιωάννης Παπαζήσης: Όταν είναι κακός είναι… καλύτερος!

Αν και πέρυσι μας συστήθηκε τηλεοπτικά  ως το «καλό παιδί»,  φέτος μας δείχνει ένα άλλο του πρόσωπο, εντελώς διαφορετικό, στη δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική».  Ο Ιωάννης  Παπαζήσης,  ηθοποιός  με θητεία στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση, υποδύεται εξαιρετικά τον Παύλο Αργυρό, τον «κακό» στην τετράδα των αδελφών Αργυρού. Είναι ο  δεύτερος σε ηλικία αδελφός, νιώθει διαρκώς αδικημένος, αφού πιστεύει ότι αυτός ήταν ο καταλληλότερος για να αναλάβει τη διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης.

Μέχρι τώρα ζει στην σκιά του μεγάλου του αδερφού αν και κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει τη θέση του.  Θέλει τη θέση του πρωτοτότοκου, Στέφανου, όχι μόνο στην επιχείρηση αλλά και στη ζωή, γι’ αυτό δε διστάζει να πολιορκεί και να διεκδικεί  ό,τι του ανήκει. Ακόμα και τη γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί.  Είναι έτοιμος για όλα, ακόμα και να συγκρουστεί κατά μέτωπο μαζί του. Στο βωμό της πικρίας και της μισαλλοδοξίας του δε θα διστάσει να θυσιάσει την αγάπη και την αφοσίωση της γυναίκας του όπως και την οικογενειακή ευτυχία που αυτή του είχε προσφέρει χρόνια τώρα. Θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την οργή της γυναίκας του όταν αποκαλυφθεί η κρυφή ζωή του;

Πάνος Βλάχος:  Μυστικά κρυμμένα  πίσω από γυαλιά  μυωπίας

Τον αγαπήσαμε στην τηλεόραση μέσα από τον ρόλο του Χάρη, στην πολυαγαπημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Από την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από τέσσερα χρόνια, κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι: ο Πάνος  Βλάχος  μετακόμισε στην Αμερική,  όπου έπαιξε στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Επέστρεψε στην Ελλάδα, για να συμμετάσχει στη δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική», υποδυόμενος υποδειγματικά  τον πιο σκοτεινό χαρακτήρα της σειράς. Αγγελική ηθοποιοί

Ως ο μικρότερος γιος της οικογένειας Αργυρού, ο Δημήτρης, αν και δείχνει το καλό παιδί της οικογένειας, κρατά κρυμμένα τα πιο μεγάλα μυστικά. Ήρεμος, μοναχικός,  πολύ δεμένος με την μητέρα του – δεν κάνει τίποτα αν δεν την συμβουλευτεί πρώτα-, μορφωμένος και καλλιεργημένος, περνά το χρόνο του με συντροφιά τα βιβλία του.  Είναι ο κτηνίατρος στην οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται κυρίως στους στάβλους φροντίζοντας τα άλογα. Είναι ευγενής, χωρίς να είναι ζεστός, είναι ευπρεπής και διακριτικός αλλά και εσωστρεφής. Δε μοιράζεται μα κανέναν τις σκέψεις του, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τον ξέρει στην πραγματικότητα… Η μεγάλη του αδυναμία, ικανή να καταστρέψει ό,τι έχει χτίσει τόσα χρόνια η οικογένεια Αργυρού είναι άλλη όμως. Κι αυτή την ξέρει μόνο η μητέρα του… Αγγελική ηθοποιοί

Αγγελική:  Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης) και Δημήτρης (Πάνος Βλάχος), Τα αδέλφια που τα σπάνε…

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, 21 Σεπτεμβρίου – Αγγελική 

 Η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Παύλο  -εκείνος  κατηγορεί την Τζένη πως τον παγίδεψε. Η Αγγελική ενημερώνει τον Μιχάλη πως η ίδια έστειλε την Σοφία στο ξενοδοχείο και εκείνος ανησυχεί για την ασφάλειά της, ο Παύλος μπορεί να γίνει πραγματικά επικίνδυνος. Η Κατερίνα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα αισθήματά του Μιχάλη. Ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει απ’ το σπίτι. Η Αθηνά, επιχειρεί να αποτρέψει τη Σοφία απ’ το να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη. Η Αγγελική έρχεται πιο κοντά με τον Νικόλα. Αυτό κάνει τον Μιχάλη να ζηλεύει τόσο που στο τέλος ομολογεί στην Αγγελική τα αληθινά του αισθήματα προς αυτήν. Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο έχει τρομερές συνέπειες για την υγεία της Αθηνάς.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης, 22 Σεπτεμβρίου

Η Αγγελική φτάνει καθυστερημένα στην Αθηνά και σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η Όλγα ρωτάει τον Μιχάλη τι έκανε με την Αγγελική στο θερμοκήπιο και προσπαθεί να αποκαλύψει στην Κατερίνα την κρυφή συνάντηση του Μιχάλη και της Αγγελικής. Η Τζένη αρχίζει να υποψιάζεται την Αγγελική για τα ανώνυμα μηνύματα, το εκμυστηρεύεται στον Παύλο και αποφασίζει να ψάξει για αποδείξεις. Η υγεία της Αθηνάς στο νοσοκομείο βελτιώνεται, όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι τα αναμενόμενα. Οι τύψεις βαραίνουν τον Νικόλα ο οποίος αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο  την αλήθεια για ό,τι έγινε  πριν 17 χρόνια. Ο Δημήτρης, όμως, προσπαθεί να τον σταματήσει. H Κατερίνα ακούει για την σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική και επιμένει να μάθει την αλήθεια.

Τα αδέλφια που τα σπάνε…. στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική:  Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης) και Δημήτρης (Πάνος Βλάχος)

«Αγγελική»

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikipanos vlachosΑγγελική ΗθοποιοίηθοποιοίΙωάννης Παπαζήσης