Αγγελική Ηθοποιοί: Ο νέος ρόλος του Θάνου Καληώρα

Αγγελική Ηθοποιοί: Ο Θάνος Καληώρας ήταν καλεσμένος στο Happy Day και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά Αγγελική που έχει κερδίσει το κοινό.

Αγγελική Ηθοποιοί: Ο νέος ρόλος του Θάνου Καληώρα

Ο Θάνος Καληώρας ήταν προσκεκλημένος , σήμερα, Δευτέρα 05 Οκτωβρίου, της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του «Happy Day στον Alpha». Ο πρωταγωνιστής , μπαίνει δυναμικά στην «Αγγελική» , υποδυόμενος τον Μιλτιάδη Χανδρινό, πατέρα της Τζένης Χανδρινού (Νάντια Μπουλέ). Ο Μιλτιάδης Χανδρινός, όπως εξήγησε ο Θάνος Καληώρας, προσπαθεί με την εταιρεία του να πετύχει μία συμφωνία οικονομικής φύσεως -όχι και τόσο «νόμιμη»- και γι αυτό χρειάζεται τη βοήθεια της οικογένειας Αργυρού. Ως εκ τούτου θέλει να εισάγει στο κόλπο τον γαμπρό του Στέφανο Αργυρό (Γιώργο Χρυσοστόμου) και χρησιμοποιεί ως όχημα την κόρη του, Τζένη.

Ο Θάνος Καληώρας μιλάει για την Αγγελική

Η συμφωνία επιτυγχάνεται. Τι θα γίνει όταν ανακαλυφθεί η «κομπίνα»; Και τι θα επιλέξει η Τζένη όταν της τεθεί το δίλημμα να διαλέξει μεταξύ του αρραβωνιαστικού της και του ίδιου; Οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής».

Δείτε το απόσπασμα:

Αγγελική – Δευτέρα 05 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 08

H Τζένη συγχωρεί τον Στέφανο, αλλά επιμένει ότι η Αγγελική πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι, απειλώντας να ακυρώσει το γάμο. Η Αγγελική προσπαθεί να πείσει την Αθηνά ότι δεν ευθύνεται γι’ αυτό που έγινε και η Αθηνά την τεστάρει για να δει αν μπορεί να την εμπιστεύεται. Η Σοφία παίρνει επιτέλους απόφαση να λήξει επίσημα το γάμο της και προσλαμβάνει για δικηγόρο ένα παλιό της φίλο, προκαλώντας την οργή του Παύλου. Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγήσει στην Δανάη γιατί τόσα χρόνια δεν της μίλησε για την υιοθεσία της. Της δίνει να διαβάσει ένα γράμμα που της είχε γράψει η μητέρα της πριν πεθάνει. Η μητέρα της Αγγελικής, η Γεωργία, εμφανίζεται ξαφνικά στη φάρμα, και προκαλεί προβλήματα στην Αγγελική με τη συμπεριφορά της.

Τρίτη 06 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 09

Η Αγγελική δέχεται επίθεση απ’ τη Λένα η οποία την κατηγορεί για τον χωρισμό του Μιχάλη με την Κατερίνα. Η Αθηνά περιμένει τον γιατρό να της δώσει τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων της, τα οποία θα τη φέρνουν αντιμέτωπη με μια δύσκολη απόφαση. Ο Στέφανος με την Δανάη πάνε στο ορφανοτροφείο για να μάθουν ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς. Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη απ’ τον πατέρα της. Ο οποίος της λέει να πείσει τον Στέφανο να συνεργαστεί μαζί του επενδύοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Κατερίνα επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών και ο Μιχάλης με την Αγγελική ψάχνουν τρόπο να την προστατέψουν από τον Δημήτρη. Ο Παύλος βλέπει τη Σοφία στο σπίτι με τον δικηγόρο της και τυφλωμένος από ζήλια, του επιτίθεται. Η Κατερίνα έχει έντονη ναυτία και ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι είναι έγκυος από το Μιχάλη.

 Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική ΗθοποιοίΑγγελική – Δευτέρα 05 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 08ηθοποιοίΘάνος ΚαληώραΤρίτη 06 Οκτωβρίου – επεισόδιο 09