Αγγελική Ηθοποιοί: Δύο πρόσωπα φέρνουν ανατροπή

Αγγελική Ηθοποιοί: Οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα στην Αγγελική, ενώ την εβδομάδα που μας έρχεται δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στην σειρά, για να φέρουν τα πάνω-κάτω σε κάθε επεισόδιο.

Αγγελική Ηθοποιοί: Δύο πρόσωπα φέρνουν ανατροπή

Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας) και Χάρης Κωστόπουλος (Χριστόδουλος Στυλιανού), για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δημιουργούν κλυδωνισμούς και αλλάζουν την δυναμική των σχέσεων στην οικογένεια Αργυρού.

Ο Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας), ο πατέρας της Τζένης, στη σειρά Αγγελική, είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας και ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Η σημερινή κατάσταση της εταιρίας του όμως απέχει πολύ από τις παλιές καλές μέρες και βρίσκεται λίγο πριν τη χρεοκοπία, μυστικό που κρατάει καλά κρυμμένο ακόμα και από την ίδια του την κόρη. Χρησιμοποιώντας την ικανότητα του να πείθει τον συνομιλητή του για ό,τι θέλει αλλά και εκμεταλλευόμενος τη σχέση της Τζένης με τον Στέφανο θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια των Αργυρών.

Ευγενής, πράος, μια ήρεμη δύναμη, ο Χάρης Κωστόπουλος (Χριστόδουλος Στυλιανού), είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με μεγάλη επιμονή και υπομονή για να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Γνωρίζει την Σοφία από την γειτονιά στην οποία μεγάλωσαν και τώρα επιστρέφει στην ζωή της ως δικηγόρος της στο διαζύγιο που πρόκειται να πάρει με τον Παύλο (Ιωάννης Παπαζήσης). Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια σχέση τρυφερότητας και έρωτα. Ο Χάρης  ενδιαφέρεται πραγματικά για την Σοφία, την θέλει πολύ και της το δείχνει. Η ιστορία τους θα συναντήσει πολλά εμπόδια, αλλά δεν θα τελειώσει εύκολα. Αγγελική Ηθοποιοί

Δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική στον ALPHA

Δευτέρα 05 Οκτωβρίου – επεισοδιο 08

H Τζένη συγχωρεί τον Στέφανο, αλλά επιμένει ότι η Αγγελική πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι, απειλώντας να ακυρώσει το γάμο. Η Αγγελική προσπαθεί να πείσει την Αθηνά ότι δεν ευθύνεται γι’ αυτό που έγινε και η Αθηνά την τεστάρει για να δει αν μπορεί να την εμπιστεύεται. Η Σοφία παίρνει επιτέλους απόφαση να λήξει επίσημα το γάμο της και προσλαμβάνει για δικηγόρο ένα παλιό της φίλο, προκαλώντας την οργή του Παύλου. Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγήσει στην Δανάη γιατί τόσα χρόνια δεν της μίλησε για την υιοθεσία της και της δίνει να διαβάσει ένα γράμμα που της είχε γράψει η μητέρα της πριν πεθάνει. Η μητέρα της Αγγελικής, η Γεωργία, εμφανίζεται ξαφνικά στη φάρμα, και προκαλεί προβλήματα στην Αγγελική με τη συμπεριφορά της.

Τρίτη 06 Οκτωβρίου – επεισόδιο 09

Η Αγγελική δέχεται επίθεση απ’ τη Λένα η οποία την κατηγορεί για τον χωρισμό του Μιχάλη με την Κατερίνα. Η Αθηνά περιμένει τον γιατρό να της δώσει τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων της, τα οποία θα τη φέρνουν αντιμέτωπη με μια δύσκολη απόφαση. Ο Στέφανος με την Δανάη πάνε στο ορφανοτροφείο για να μάθουν ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς. Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη απ’ τον πατέρα της, ο οποίος της λέει να πείσει τον Στέφανο να συνεργαστεί μαζί του επενδύοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Κατερίνα επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών και ο Μιχάλης με την Αγγελική ψάχνουν τρόπο να την προστατέψουν από τον Δημήτρη. Ο Παύλος βλέπει  τη Σοφία στο σπίτι με τον δικηγόρο της και τυφλωμένος από ζήλια, του επιτίθεται. Η Κατερίνα έχει έντονη ναυτία και ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι είναι έγκυος από το Μιχάλη.

«Αγγελική» Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 – Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ
aggelikiAlphaexelixeisΑγγελική ΗθοποιοίΔευτέρα 05 Οκτωβρίου – επεισοδιο 08ηθοποιοίΤρίτη 06 Οκτωβρίου – επεισόδιο 09