Αγγελική: Η Κατερίνα το σκάει όταν μαθαίνει την αλήθεια

Αγγελική: Η μεγάλη στιγμή που περίμεναν πώς και πώς η Κατερίνα και ο Δημήτρης έφτασε στην Αγγελική. Ο γάμος, όμως, δεν θα αναιρέσει όλα τα προηγούμενα εγκλήματα του Δημήτρη.

Αγγελική: Η Κατερίνα το σκάει όταν μαθαίνει την αλήθεια

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα. Η Κατερίνα παρά τους ενδοιασμούς και τα σχόλια των φίλων της είναι έτοιμη να παντρευτεί τον Δημήτρη. Εκείνη τη μέρα, ακόμη και η Σοφία με την Ιωάννα επιλέγουν να μη την ταράξουν, αλλά να παραμείνουν στο πλευρό της.

Ο γάμος πραγματοποιείται κανονικά στην Αγγελική, όπου ο Δημήτρης και η Κατερίνα πανευτυχείς ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Όλα, όμως, σύντομα θα αλλάξουν.

Αφού έχει τελειώσει η τελετή, λίγο πριν την δεξίωση, η Κατερίνα πάει στο δωμάτιό της να φρεσκαριστεί. Εκεί που είναι μόνη μέσα στο δωμάτιο, της έρχεται η ιδέα να ψάξει τα πράγματα του – πλέον – συζύγου της. Τότε θα βρει το γράμμα που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα. Στη συνέχεια της σειράς Αγγελική, η Κατερίνα το διαβάζει και πέφτει από τα σύννεφα, ενώ δε θα αργήσει να συνειδητοποιήσει ότι ο Δημήτρης είναι ένα τέρας κι ο γάμος της ένα λάθος.

Μέσα σε αυτό το γράμμα ανακαλύπτει τι έκαναν οι Αργυροί στη Μαργαρίτα 17 χρόνια πριν. Δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο άντρας της και τα αδέρφια του είναι βιαστές. Αμέσως, στο μυαλό της έρχονται όλες οι αναμνήσεις και οι στιγμές που η Όλγα και ο Μιχάλης προσπάθησαν να την αποτρέψουν από το να παντρευτεί τον Δημήτρη.

Η Κατερίνα συγκλονισμένη αποφασίζει να φύγει, να τρέξει μακριά. Για κακή της τύχη, σύμφωνα με το TV24, την προλαβαίνει ο Δημήτρης στα μισά της διαδρομής και τη ναρκώνει!

Άλλωστε, ο αδίστακτος χαρακτήρας δε θα άφηνε τόσο εύκολα την γυναίκα του – πλέον – να φύγει. Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης δε θα τη γλυτώσει τόσο εύκολα, αφού η Αγγελική έχει βάλει σε εφαμοργή το εκδικητικό της σχέδιο.

Όλα σύντομα θα λάβουν ένα τέλος. Πριν, όμως, έρθει η λύτρωση, θα έρθει το αίμα…

aggelikiΑγγελική Επεισόδια