Αγγελική εξελίξεις: Ο Δημήτρης ξέρει για την Τζένη

Αγγελική εξελίξεις: Ο Δημήτρης με την Κατερίνα έχουν ένα ρομαντικό ραντεβού, που διακόπτεται απότομα. Ο λόγος είναι πως η Αθηνά εισβάλλει στο δωμάτιό του και τους πιάνει στα πράσα. Η γυναίκα εξοργίζεται και αντιδρά ακραία.

Αγγελική εξελίξεις: Ο Δημήτρης ξέρει για την Τζένη

Απολύει την Κατερίνα ενώ χτυπάει τον Δημήτρη. Την ίδια στιγμή, η Τζένη συναντάει τον Μιχάλη και τον παρακαλάει να πείσει την Αγγελική να σταματήσει να την εκβιάζει, προσπαθώντας μάλιστα να τον στρέψει εναντίον της. Ο Παύλος, μετά τον τσακωμό με τα αδέλφια του, ζητάει καταφύγιο στη Σοφία, φέρνοντάς την και πάλι αντιμέτωπη με το δίλημμά της να τον συγχωρήσει για χάρη των παιδιών. Εκείνη, αυτή τη φορά, ρίχνει τις άμυνές της και κοιμούνται μαζί.

Την επόμενη μέρα, οι υποψίες του Μιχάλη για τα αισθήματα της Αγγελικής απέναντι στον Στέφανο μεγαλώνουν, ενώ ο Δημήτρης είναι συντετριμμένος από όσα έγιναν το προηγούμενο βράδυ και κατηγορεί την Αγγελική για την έφοδο της Αθηνάς στο δωμάτιό του. Εκείνη, όμως, στρέφει τις υποψίες του στην Όλγα. Αργότερα, ο Στέφανος μαθαίνει τι συνέβη και συγκρούεται με την Αθηνά και στη συνέχεια ρίχνει ευθύνες και στην Αγγελική. Λίγες ώρες μετά, φτάνει ένα γράμμα στα χέρια του Μιχάλη, που αιτιολογεί την εξαφάνιση του Παναγιώτη.

Ο Παύλος συναντάει τα αδέλφια του και επιμένει ότι θα βρει λύση στο πρόβλημα με τους Βρετανούς και συμφωνούν να μην πουν τίποτα στην Αθηνά για τη ματαίωση της συμφωνίας. Έπειτα ο Δημήτρης τού ζητάει να μιλήσουν και του αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση του με την Τζένη. Μάλιστα, του ζητάει να προσλάβει την Κατερίνα στο σπίτι του ως αντάλλαγμα για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiexelixeisΑγγελική ΔημήτρηςΑγγελική εξελίξειςΑγγελική Τζένη