Αγγελική: Έξαλλη η Αθηνά με την εγκυμοσύνη της Τζένης

Αγγελική: Η Αθηνά μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Τζένης και γίνεται έξω φρενών, στη σειρά Αγγελική. Η Τζένη ελπίζει σε μία νέα οικογένεια, καθώς τα τελευταία γεγονότα με τον Παύλο, την έχουν φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο της. Η Σοφία μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το κτήμα των Αργυρών, δίνοντας ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Αγγελική: Έξαλλη η Αθηνά με την εγκυμοσύνη της Τζένης

Αυτό δίνει ελπίδα στην πρωταγωνίστρια κι έτσι στέκεται στο πλευρό του Παύλου, στηρίζοντάς τον σε κάθε του βήμα. Φυσικά, εκείνος δεν είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί της, καθώς δεν της αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους εμφανίστηκε η Αγγελική στο σπίτι τους. Έτσι, η σχέση τους ξεκινάει, με πολλούς να αμφιβάλλουν για την εξέλιξή της.

Όταν η Αθηνά ενημερώνεται από τον γιο της για την εγκυμοσύνη της Τζένης, ξεσπάει με άσχημο τρόπο στη σειρά Αγγελική. Φωνάζει πως δεν είναι δυνατόν να μπει η γυναίκα αυτή στην οικογένειά τους. Μάλιστα, δε διστάζει να την χαρακτηρίσει ως “παλιοθήλυκο” και “αδίστακτη” που κατάφερε να “τυλίξει τον γιο της στα δίχτυα της”.

Σύμφωνα με το TiVi, ο μεγάλος φόβος της Αθηνάς είναι πως η Τζένη θα απαιτήσει μερίδιο της περιουσίας τους. Άλλωστε, αυτό είχε επιχειρήσει να κάνει και με τη σχέση της με τον Παύλο. Με αυτόν τον τρόπο, θα εισχωρήσει για τα καλά στην οικογένεια, δημιουργώντας προβλήματα, τόσο σε θέματα περιουσιακά, όσο και σε θέματα που αφορούν τα δύο αδέλφια μεταξύ τους.

Ποια θα είναι η στάση της Τζένης απέναντι σε αυτή την εξέλιξη; Θα καταφέρει να γίνει μέλος της οικογένειας των Αργυρών;

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

 

aggelikiΑγγελική ΑθηνάΑγγελική εξελίξεις