Αγγελική επόμενα Επεισόδια: Πύρ και μανία ο Παύλος με την Σοφία

Αγγελική επόμενα Επεισόδια: Η Σοφία κάνει έρωτα με τον Χάρη και το λέει στον Παύλο, ο οποίος γίνεται έξαλλος. Δεν είναι ο μόνος όμως, καθώς και ο Γιωργάκης είναι αντίθετος με αυτόν το δεσμό.

Αγγελική επόμενα Επεισόδια: Πύρ και μανία ο Παύλος με την Σοφία

Ο ερχομός ενός άντρα στο σπίτι των Αργυρών αποτελεί νέα απειλή για τον Δημήτρη. Πρόκειται για τον αστυνόμο Βασίλη Μακρή (Νικόλας Γκιούλης).

Η Αθηνά, που γνωρίζει την «ιδιαιτερότητα» του γιου της, διώχνει με έξυπνο τρόπο τον αστυνόμο από το σπίτι. Στη συνέχεια, πιέζει τον Δημήτρη να της πει πού ήταν και τι έκανε το προηγούμενο βράδυ. Ο Δημήτρης, ύστερα από απαίτησή της, πηγαίνει τελικά στο γραφείο του αστυνόμου Μακρή και μαθαίνει κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του…

Ο Μιχάλης ανακοινώνει στην Αγγελική ότι δεν θα φύγουν μαζί, όπως είχαν αρχικά αποφασίσει. Η αντίδρασή της είναι έντονη. Τελικά αποφασίζουν να φύγει μόνη της, με τον όρο να βρει ο Μιχάλης στοιχεία για το φίλο του Παύλου που τη βίασε μαζί με τους Αργυρούς.

Έπειτα από τις δύο απόπειρες με την Κατερίνα, ο Δημήτρης δεν ησυχάζει. 

Χρησιμοποιώντας το ίδιο κόλπο, αναισθητοποιεί μια γυναίκα στο πάρκο με σκοπό να την κακοποιήσει. Μόνο που, αυτήν τη φορά, πιάνεται στα πράσα. Ο Δημήτρης ζητάει από την Κατερίνα να μείνει μακριά του και η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει. Αγγελική επόμενα Επεισόδια

Η Αγγελική δηλώνει την παραίτησή της και ο Στέφανος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Μάλιστα, της αποκαλύπτει ότι παντρεύτηκε την Τζένη. Ο Μιχάλης έρχεται σε σύγκρουση με τους γονείς του για τη σχέση του με την Αγγελική. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά πιέζει τον Στέφανο να της μιλήσει για την ανάμιξή του στο μυστικό του Αργυρού. Ο Μιχάλης εξηγεί στην Αγγελική ποιος είναι ο τέταρτος που ήταν το βράδυ του βιασμού της μαζί με τους Αργυρούς και η Αγγελική του ανακοινώνει ότι θα ψάξει να τον βρει.

Η Τζένη τηλεφωνεί στην Αγγελική και την παρακαλεί, τώρα που παντρεύτηκε με τον Στέφανο, να τους αφήσει ήσυχους.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική εξελίξειςΑγγελική επόμενα επεισόδιαεπόμενα επεισόδια