Αγγελική επομενα επεισοδια: Ο θάνατος χτυπάει την σειρά

Αγγελική επομενα επεισοδια: Σημείο αναφοράς και στις δύο περιπτώσεις είναι η οικογένεια των Αργυρών και ιδιαίτερα τα δύο αγόρια της Αθηνάς. Σύμφωνα με το σενάριο εδώ και αρκετές εβδομάδες ο αστυνομικός Βασίλης Μακρής, που υποδύεται ο Νικόλας Γκιούλης, αναζητά πληροφορίες για το προφίλ του Δημήτρη.

Αγγελική επομενα επεισοδια: Ο θάνατος χτυπάει την σειρά

Η έρευνα του Μακρή σχετίζεται με την επίθεση που δέχθηκε μια κοπέλα σ’ ένα πάρκο. Στο γεγονός αυτό ενεπλάκη το όνομα του Δημήτρη. Ο συγκεκριμένος ήρωας βρέθηκε με το αυτοκίνητό του στο σημείο της επίθεσης.

Η κοπέλα δεν τον αναγνώρισε, ωστόσο ο Μακρής δεν θεώρησε αναμενόμενες τις αντιδράσεις του Αργυρού. Και αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζει ν’ αναζητά πληροφορίες για το τι κρύβει ο Δημήτρης Αργυρός. Αυτό δεν αρέσει στο γιο της Αθηνάς, ο οποίος νιώθοντας ενοχή και φόβο για όσα έχει κάνει, δεν θ’ αργήσει ν’ αντιμετωπίσει το Μακρή και τα όσα ενδεχομένως του καταλογίζει. Αρχικά ο Αργυρός ζητά τη μετάθεση του Μακρή. Εκείνος λίγο πριν αποχωρήσει του επιτίθεται λέγοντας ότι δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα από εκείνον. «Θα το κάνω σκοπό της ζωής μου να σε ξεσκεπάσω» του είπε στο τελευταίο ραντεβού τους «Η μετάθεση είναι το λιγότερο που θα πάθετε» του απαντά ο Δημήτρης που σίγουρα έχει πάρει την απόφασή του.

Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα οι μοναδικές σκέψεις που τον κυριεύουν είναι να εξοντώσει τον αστυνομικό άμεσα. Χωρίς ν’ αφήσει για άλλη μια φορά ίχνη, σκοτώνει το Μακρή και εξαφανίζει καθετί που μπορεί να τον ενοχοποιήσει. Κανείς δεν φαντάζεται ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του νεαρού αστυνομικού, καθώς την υπόθεση Αργυρού τη χειριζόταν αποκλειστικά ο Μακρής. Ο Δημήτρης μπορεί να έχει βάψει τα χέρια του με αίμα αλλά δεν είναι η πρώτη φορά για εκείνον. Και αναμφίβολα γνωρίζει πολύ καλά πώς να χειρίζεται τους γύρω του και όσους εμπλέκονται με το ένοχο παρελθόν του. Αγγελική επομενα επεισοδια

Την ίδια στιγμή ένα άλλο πρόσωπο της ιστορίας που σύμφωνα με το σενάριο ενεπλάκη στα τελευταία επεισόδια είναι ο Στέλιος Τολέγας. Ο καθηγητής της Δανάης και φίλος του Παύλου αρχίζει να υποψιάζεται ότι πίσω από τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται κρύβεται η Μαργαρίτα. Είναι η κοπέλα που μαζί με τους Αργυρούς είχαν βιάσει πριν χρόνια και δεν είναι άλλη από την Αγγελική. Τις σκέψεις του τις εκμυστηρεύεται στον Παύλο. Εκείνος αδυνατεί τον πιστέψει, καθώς θεωρεί απίθανο η γυναίκα αυτή να τους βρήκε και να θέλει να τους εκδικηθεί.

Ο Τολέγας, το όνομα του οποίου όπως θ’ αποκαλύψει και η Αγγελική (Μαίρη Μηνά) εμπλέκεται ερωτικά με μία συμμαθήτρια της Δανάης, ταράζεται. Και δεν ξέρει τι κάνει, πώς ν’ αντιμετωπίσει τη κατάσταση για όσα διαβάζει στον υπολογιστή. Από την άλλη όμως προβληματίζεται καθώς ανήκει σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Η τιμωρία του για όσα φρικτά έχει κάνει δεν θ’ αργήσει να έρθει. Ο Παύλος όμως που δεν γνωρίζει για όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο Τολέγας, θεωρεί ότι πίσω από το θάνατό του ίσως και να κρύβεται η Μαργαρίτα.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική ΕπεισόδιαΑγγελική επόμενα επεισόδια