Αγγελική επομενα επεισοδια: Ο Μιχάλης είναι παιδί του Αργυρού

Αγγελική επομενα επεισοδια: Αποκαλύψεις αλλά και ένοχα μυστικά ανασύρονται από το παρελθόν και ανατρέπουν τη ζωή όλων των ηρώων ακόμη μία φορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, σύντομα, ο Μιχάλης ανακαλύπτει πως είναι και εκείνος γιος του Αργυρού και όχι του θωμά. Τότε έρχεται αντιμέτωπος με τη Λένα απαιτώντας να μάθει όλη την αλήθεια.

Αγγελική επομενα επεισοδια: Ο Μιχάλης είναι παιδί του Αργυρού

Η νέα χρονιά φέρνει και μεγάλες ανατροπές στη ζωή όλων των ηρώων, καθώς, σύμφωνα με τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε, γίνονται αποκαλύψεις που σοκάρουν αλλά παράλληλα απαντούν σε ερωτήματα χρόνων. Ο Μιχάλης θα βρεθεί στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων για πολλούς λόγους. Αρχικά, π ζωή του γκρεμίζεται ξανά όταν με την Αγγελική αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός αυτός, όμως, καταβάλλει τον νεαρό τόσο πολύ, που κυλά ξανά στο αλκοόλ χωρίς να έχει μέτρο. Και ενώ ο νεαρός προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του και αποκτά με την Αγγελική μία σχέση αγάπης και μίσους πια, αργότερα μία αποκάλυψη θα τον κλονίσει για πάντα.

Έχουμε ήδη παρακολουθήσει πως η Αθηνά τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους Ζάχους, την οικογένεια δηλαδή του Μιχάλη. Αυτό, όμως, δεν είναι τυχαίο, μιας και εκείνη και η Λένα έχουν ένα τρομερό μυστικό από το παρελθόν, που ενώ τις χωρίζει, παράλληλα τις ενώνει. Όπως θα αποκαλυφθεί, ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού. Φυσικά, αυτή η αποκάλυψη θα πέσει σαν βόμβα σε όλους, μιας και αλλάζει όλα όσα γνώριζαν μέχρι στιγμής. 0 κόσμος του Μιχάλη γκρεμίζεται ξανά και τα ερωτήματα που έχει είναι πολλά. Αγγελική επομενα επεισοδια

Ο ίδιος ανακαλύπτει την αλήθεια, αλλά θέλει να ακούσει αν ισχύει πρώτα από τα χείλη της μητέρας του. Η αναδρομή που κάνει η Λένα στο παρελθόν επιβεβαιώνει πως ο Μιχάλης ανήκει στην οικογένεια Αργυρών. Η Αθηνά, μάλιστα, γνωρίζει την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και έχει την οικογένειά τους υπό την προστασία της. Αυτή η αποκάλυψη, όμως, αφορά και τους Στέφανο, Παύλο, Δημήτρη και Νικόλα και μένει να δούμε πώς θα αποδεχθούν εκείνοι την αλήθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως στα επόμενα επεισόδια και η ζωή του Στέφανου θα αλλάξει ολοκληρωτικά.

Όσο περνούν οι μέρες, ο ίδιος θα ανακαλύπτει τα ψέματα και την προδοσία τόσο της Τζένης όσο και του Παύλου και ο χωρισμός του Στέφανου μαζί της δεν θα αργήσει να έρθει. Ωστόσο, ο ίδιος ανακτά την εξουσία στην οικογενειακή επιχείρηση, καθώς αναλαμβάνει ξανά τη θέση του προέδρου.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική ΕπεισόδιαΑγγελική επόμενα επεισόδιαεπόμενα επεισόδια