Αγγελική επόμενα επεισόδια: Αγγελική και Στέφανος ερωτεύονται

Αγγελική επόμενα επεισόδια: Από τη στιγμή που η Αγγελική έμαθε πως ο Στέφανος δεν ήταν ανάμεσα στους άντρες που τη βίασαν εκείvo το μοιραίο βράδυ, τα συναισθήματά της για εκείνον άλλαξαν. Αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να πάρει ξανά τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης αλλά και να είναι δίπλα του σε ό,τι και να χρειαστεί.

Αγγελική επόμενα επεισόδια: Αγγελική και Στέφανος ερωτεύονται

Ωστόσο, αυτή η στάση της, τής στέρησε τη σχέση της με τον Μιχάλη. Ο τελευταίος είναι σίγουρος πως η Αγγελική έχει συναισθήματα για τον Στέφανο και από τη ζήλια του προκαλούσε συχνούς καβγάδες. Έτσι, εκείνη τού ζήτησε να χωρίσουν. Ωστόσο, αυτός ο χωρισμός προκαλεί ταραχή και στην Τζένη, καθώς υποψιάζεται πως αιτία είναι ο έρωτας που νιώθει η Αγγελική για τον Στέφανο. Έτσι, του ζητάει να μετακομίσουν στο κτήμα προκειμένου να μην αφήνει ελεύθερο το πεδίο στην Αγγελική να τον πλησιάζει.

Ωστόσο, η ιδέα της μετακόμισης δεν βρίσκει σύμφωνη τη Δανάη. Τις επόμενες μέρες, όμως, μία έκπληξη περιμένει την Αγγελική. Η αδελφή της, η Ζωή Γρηγορίου, εμφανίζεται στο κτήμα. 0 Στέφανος γνωρίζει τυχαία την κοπέλα και την προσκαλεί στο σπίτι να γνωρίσει την Αθηνά. Η τελευταία δέχεται τη Ζωή στο δωμάτιό της προκειμένου να μιλήσουν και να μάθει από εκείνη πράγματα για τις δύο αδελφές. Αγγελική επόμενα επεισόδια

Τότε, η Ζωή τής αποκαλύπτει τον έρωτα της Αγγελικής για τον Στέφανο. Η Αθηνά, όμως, δεν προτίθεται να το αφήσει να περάσει έτσι και τις επόμενες ώρες ανακρίνει την Αγγελική για την αποκάλυψη της αδελφής της. Ακόμη, ζητάει να συναντηθεί με τον Στέφανο και τον προκαλεί και εκείνον να παραδεχθεί τα αισθήματά του για την Αγγελική. Και ενώ κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται ακόμη πως έχει συναισθήματα για τον άλλο, ο χρόνος που περνάει θα τους διαψεύσει.

Η Αγγελική βλέπει στον Στέφανο όλα αυτά που ζητάει από έναν άντρα για να είναι δίπλα της και ο Στέφανος βλέπει στην Αγγελική τα χαρακτηριστικά που λατρεύει να έχει μία γυναίκα. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι δυο τους θα ερωτευτούν, επιβεβαιώνοντας όλους αυτούς που βλέπουν ανάμεσά τους μία αγάπη που δεν μπορεί να κρυφτεί.

Μάλιστα, πρόκειται να παραδεχθούν πως είναι ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, αν και μένει να δούμε αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να είναι μαζί.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική ΕπεισόδιαΑγγελική επόμενα επεισόδιαΑΓΓΕΛΙΚΗ Στέφανος