Αγγελική επεισόδιο: Η Τζένη αρνείται την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Παύλο

Αγγελική επεισόδιο: Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στην Αγγελική! Κι αυτό γιατί θα αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση του Παύλου και της Τζένης. Μάλιστα, την αποκάλυψη κάνει ο ίδιος ο Παύλος μπροστά σε όλη την οικογένεια που παθαίνει σοκ.

Αγγελική επεισόδιο: Η Τζένη αρνείται την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Παύλο

Στην σειρά του ALPHA Αγγελική η  Τζένη αρνείται ότι έχει συμβεί μεταξύ τους το παραμικρό και ο Παύλος την ξεμπροστιάζει δείχνοντας το μήνυμα της στο κινητό του μια μέρα πριν από το γάμο της με τον Στέφανο.

Ο Στέφανος σοκαρισμένος από τα όσα έχει ακούσει από τον αδελφό του θα ζητήσει αμέσως από τη Τζένη να φύγει από τη ζωή του. Η Τζένη παρά τα παρακάλια της προς το Στέφανο δεν καταφέρνει να τον μεταπείσει. Αγγελική επεισόδιο

Από τη πλευρά του ο Παύλος μετά τις αποκαλύψεις του ανακοινώνει προς το Στέφανο την επιθυμία του να αποχωρήσει από την οικογενειακή τους επιχείρηση, ζητώντας μάλιστα το μερίδιο του.

Ο Στέφανος αρνείται. Μαζί του συμφωνεί και η Αθηνά η οποία είναι εξαγριωμένη με τη στάση του γιου της. Βέβαια το ίδιο θυμωμένη είναι η Αθηνά και με τη Τζένη που έσπειρε τη διχόνοια ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiepeisodioΑγγελική επεισόδιοΑγγελική ΠαύλοςΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣτέφανοςΑγγελική Τζένη