Αγγελική Επεισόδιο: Άντρας μυστήριο σκάει στην σειρά και αναστατώνει την Αγγελική

Αγγελική Επεισόδιο: Ο βιασμός της Αγγελικής το μοιραίο εκείνο βράδυ δεν άλλαξε μόνο τη δική της ζωή για πάντα, αλλά συγκλόνισε ολοκληρωτικά και την οικογένειά της. Με αποκορύφωμα, φυσικά, την αυτοκτονία του πατέρα της, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Αγγελική και στη μητέρα της.

Αγγελική Επεισόδιο: Άντρας μυστήριο σκάει στην σειρά και αναστατώνει την Αγγελική

Από εκείνη τη στιγμή, της γεννήθηκε η ανάγκη να βρει τρόπο να εκδικηθεί τους Αργυρούς και έφτασε στο σήμερα. Ωστόσο, όσο είναι στο σπίτι τους ανακαλύπτει όλο και περισσότερα μυστικά για εκείνους με το τελευταίο να είναι πως ο Στέφανος δεν ήταν ανάμεσα στους τέσσερις άντρες που τη βίασαν. Έκτοτε, η Αγγελική αποφάσισε να μη φύγει από το κτήμα, αλλά να μείνει και να βοηθήσει τον Στέφανο να ανακτήσει και πάλι την εξουσία του στην οικογενειακή επιχείρηση από τον Παύλο.

Μέσω ενός ανώνυμου μηνύματος του αποκαλύπτει την εμπλοκή του αδελφού του στην απάτη του Χανδρινού και έπειτα ο Στέφανος συναντάει τον Μάκη και συγκλονισμένος ακούει πως ο Παύλος γνώριζε από πριν. Ο Στέφανος ξεσπάει μπροστά στην Αγγελική, η οποία για άλλη μια φορά γίνεται το στήριγμά του. Παράλληλα, στον Θωμά παρουσιάζεται μία ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα παλιό του απωθημένο. Αυτό δεν είναι άλλο από το να τραγουδήσει σε μία ταβέρνα.

Η απόφασή του, βέβαια, αυτή γίνεται η αφορμή για να μάθει η Αγγελική κάτι από το παρελθόν που θα της αλλάξει όλα όσα γνώριζε μέχρι τώρα. Ο Μιχάλης με την Αγγελική ενθουσιάζονται με την απόφαση του Θωμά και θέλοντας να τον στηρίξουν πηγαίνουν στην ταβέρνα για την πρώτη εμφάνιση του άντρα. Καθώς, όμως, διασκεδάζουν τους συναντάει ο Παναγιώτης, ο οποίος τελικά αποκαλύπτεται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον πατέρα της ζωντανό. Αγγελική Επεισόδιο

Ο άντρας αναγνωρίζει το ζευγάρι και αρχίζει να του μιλάει για το παρελθόν. Η Αγγελική και ο Μιχάλης συγκλονισμένοι προσπαθούν να μάθουν από τον Παναγιώτη τι έγινε το βράδυ που αυτοκτόνησε ο πατέρας της κοπέλας και ο άντρας μοιάζει να ξέρει πολύ περισσότερα από όλους και αφήνει να εννοηθεί πως ίσως δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο, η Αγγελική και ο Μιχάλης δεν καταφέρνουν να μάθουν τίποτα παραπάνω εκείνη τη στιγμή. Η κοπέλα, βέβαια, σκοπεύει να ψάξει ξανά την ιστορία αυτή και να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στον πατέρα της εκείνη την ημέρα. Το επόμενο πρωί, ο Δημήτρης μαθαίνει για το παραλήρημα του Παναγιώτη στην ταβέρνα και πληροφορεί την Αθηνά.

Ανήσυχη ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας, η γυναίκα αντιλαμβάνεται πως πρέπει να δράσει αμέσως πριν να είναι αργά. Εκείνη και ο Δημήτρης φαίνεται, ακόμη μία φορά, να γνωρίζουν πολύ περισσότερα από όσα λένε. Έτσι, για να προστατεύσει την οικογένειά της, η Αθηνά στέλνει τον Δημήτρη να «τακτοποιήσει» το θέμα.

Πράγματι, την επόμενη ημέρα κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Παναγιώτης. Ευθύνεται, όμως, ο Δημήτρης για την εξαφάνισή του; Το σίγουρο είναι πως από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει για την Αγγελική ακόμη ένας αγώνας, να μάθει τι συνέβη την ημέρα που ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Και ένας νέος κύκλος εκδίκησης αρχίζει…

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiepeisodioΑγγελική επεισόδιο