Αγγελική – Επεισόδιο 97

Αγγελική – Επεισόδιο 97 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 97

Ο Θωμάς ζητάει εξηγήσεις από τον Μιχάλη για τη στάση του, αλλά εκείνος εξαφανίζεται μην μπορώντας να του πει την αλήθεια. Η Ελένη δεν μπορεί να εξηγήσει την συμπεριφορά του Μιχάλη και ζητάει απαντήσεις ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος της ζητάει να κάνουν επαναληπτικό τεστ DNA για να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα.

Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη από τον Σταυριανό στο ξενοδοχείο και καταφέρνει να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιο συνεργασίας των Αργυρών με τον βρετανικό ιππόδρομο. Η Ιωάννα καλεί τον Αποστόλη στο σπίτι της με σκοπό να του μιλήσει ειλικρινά για τα συναισθήματά της, αλλά πάλι καταλήγουν να μαλώνουν. Τέλος, ο Νικόλας ρωτάει την Αγγελική αν ήταν αυτή που τον κατέδωσε στην αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών.

Αγγελική – Επεισόδιο 97 – 11/3/21

Μετά την είδηση για το σπάσιμο του συμβολαίου, ο Στέφανος και η Αθηνά πάνε από το γραφείο του Σταυριανού για να δούνε τι θα κάνουνε. Ο Δημήτρης βρίσκει ευκαιρία και ενημερώνει την Κατερίνα να περάσει κρυφά από το σπίτι για να τη δει αλλά γίνεται αντιληπτή από την Όλγα. Η Λένα με τον Θωμά συνεχίζουν να ανησυχούν για τον Μιχάλη, ο οποίος επικοινωνεί μόνο με την Αγγελική και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Αργυρό και τη μητέρα του.

Ο Ανδρέας κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στη Σοφία με την πρόφαση να της δώσει κάτι ευχετήριες κάρτες από τους συναδέλφους της, αλλά η Ιωάννα καταλαβαίνει τις πραγματικές του προθέσεις. Την ίδια στιγμή όμως ο Παύλος, τυφλωμένος από ζήλια, τον περιμένει έξω από το σπίτι με ένα περίστροφο στο χέρι.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο  98, 99, 100, 101

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική ΕπεισόδιαΑγγελική – Επεισόδιο 97