Αγγελική – Επεισόδιο 94

Αγγελική – Επεισόδιο 94 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 94

Η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο. Ο Μιχάλης συμβουλεύει την Αγγελική να προστατέψει την κόρη της από την αλήθεια. Ο Δημήτρης βρίσκει σταδιακά τον παλιό κακό του εαυτό, ζητάει βοήθεια από τον Παύλο και εκείνος συγκρούεται με την Αθηνά.

Ο Νικόλας προσεγγίζει εκείνους που αγαπάει, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι από όλους θετικές. Η Λένα βασανίζεται από ενοχές, ενώ ο Μιχάλης ψάχνει τι έχει συμβεί με εκείνη και τον Αργυρό. Ο Παύλος απειλεί τον Στέφανο.

Η Αγγελική έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Δανάη. Ο Στέφανος ζητάει από την Αγγελική να παραδεχτεί τα αληθινά της αισθήματα. Η Ελένη παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και ο Μιχάλης τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών, θα αναστατώσει τον Στέφανο…

Αγγελική – Επεισόδιο 94 – 8/3/21

Η Αγγελική έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Δανάη. Ο Στέφανος ζητάει από την Αγγελική να παραδεχτεί τα αληθινά της αισθήματα.

Η Ελένη παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και ο Μιχάλης τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από τους Αργυρούς.

Μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών, θα αναστατώσει τον Στέφανο…

Η Ελένη με τον Μιχάλη γιορτάζουν για τα αποτελέσματα και έρχονται πολύ κοντά. Ο Στέφανος μαθαίνει από την Ασπασία ότι η βιολογική μητέρα της Δανάης την ψάχνει όταν τους βρίσκει η Αγγελική. Η Τζένη ετοιμάζεται για το ταξίδι της αλλά η στάση του Παύλου προκαλεί τη ζήλια της και έρχονται σε ρήξη. Ταυτόχρονα η Αθηνά προβληματισμένη από την επίσκεψη του Παύλου προσπαθεί να ψαρέψει τον Δημήτρη, ενώ μετέπειτα καλείται να αντιμετωπίσει την Ελένη. Η Όλγα βρίσκει τη Λένα σε άσχημη κατάσταση κι εκείνη της εκμυστηρεύεται ότι δεν αντέχει άλλο να κρατάει το βαρύ της μυστικό χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνες.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 95, 96, 97, 98

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 8/3/21Αγγελική ΕπεισόδιαΑγγελική – Επεισόδιο 94