Αγγελική – Επεισόδιο 89

Αγγελική – Επεισόδιο 89 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 89

Ο Στέφανος παραδέχεται στη Τζένη πως δεν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί της και θέλει να χωρίσουνε, πράγμα που αναγκάζει τη Τζένη να τον ρωτήσει ξεκάθαρα αν είναι λόγω της Αγγελικής. Η Αγγελική προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Δημήτρη και να τον αναγκάσει να της ομολογήσει όσα έχει κάνει, αλλά τελευταία στιγμή τους πιάνει η Αθηνά.

Η Λένα αποφασίζει να βρει το Θωμά και να λύσουν μια και καλή την παρεξήγηση με τη Μαριάνθη. Η Σοφία συνειδητοποιεί πως παρά τις προσπάθειές της είναι δύσκολο να κρατήσει τον Παύλο έξω απ’ τη ζωή της. Τέλος, η Τζένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον ντετέκτιβ που της αποκαλύπτει κάτι για το παρελθόν της Αγγελικής.

Αγγελική – Επεισόδιο 89 – 24/02/21

Μετά την αποκάλυψη της Τζένης, η Αγγελική επικοινωνεί με τον ντετέκτιβ για να μάθει αν είναι όντως αλήθεια το ότι το μωρό που γέννησε δεν ήταν νεκρό.Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης μετά από έναν καβγά με τον Αποστόλη, καταλήγει να του πει την αλήθεια για την ταυτότητα της Αγγελικής. Ο Νικόλας μιλάει στην Αθηνά για τα όσα προσπάθησε να του εξομολογηθεί ο Δημήτρης στο δωμάτιό του, πράγμα που την αναγκάζει να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα για την απομόνωσή του.

Τέλος, η Σοφία περνάει ένα βράδυ στην πόλη με τον Ανδρέα, το αφεντικό της, καταφέρνοντας για πρώτη φορά να δει πως θα ήταν η ζωή της χωρίς τον Παύλο. Σε μια κρίση θυμού, ο Παύλος εμφανίζεται στο οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι των Αργυρών απειλώντας να αποκαλύψει τα πάντα

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 90, 91, 92, 93

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 24/02/21Αγγελική – Επεισόδιο 89