Αγγελική – Επεισόδιο 85

Αγγελική – Επεισόδιο 85 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 85

Ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι τραυματισμένος σωματικά και ψυχολογικά. Η Αγγελική αναλαμβάνει τη φροντίδα του, ενώ πενθεί για τον θάνατο της μητέρα της. Ο Στέφανος της δείχνει πόσο θέλει να είναι κοντά της. Ο Μιχάλης προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Η Κατερίνα στέλνει γράμμα στο Δημήτρη για να επικοινωνήσει μαζί του.

Η Σοφία εξακολουθεί να κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Η Αγγελική και ο Μιχάλης αναρωτιούνται γιατί δεν αποκάλυψε ο Δημήτρης την αλήθεια για το ατύχημα. Ο Στέφανος εκδηλώνει ξανά τα συναισθήματα του στην Αγγελική, ενώ πια έχει λόγο να πιστεύει πως είναι αμοιβαία…

Αγγελική – Επεισόδιο 85 – 17/02/21

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον Μιχάλη. Η Αγγελική κρύβει τα αληθινά της αισθήματα από το Στέφανο. Η ψυχίατρος συμβουλεύει την Αθηνά να φέρει τον Δημήτρη σε επαφή με την Κατερίνα, όμως η Αγγελική προσπαθεί να την αποτρέψει, το ίδιο και η Όλγα. Ο Δημήτρης φανερώνει στην Αγγελική ότι γνωρίζει πως ήταν έξω από τον στάβλο, ενώ εκείνος δεχόταν επίθεση από το άλογο.

Η Ελένη κάνει το τεστ dna. Η Σοφία και ο Αντρέας έρχονται κοντά. Η Τζένη βγαίνει με τις φίλες της και καταλήγει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Ο Στέφανος προσεγγίζει ξανά την Αγγελική, τους διακόπτει όμως η Τζένη, που μπαίνει στο σπίτι μεθυσμένη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 86, 87, 88, 89

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 17/02/21Αγγελική – Επεισόδιο 85