Αγγελική – Επεισόδιο 84

Αγγελική – Επεισόδιο 84 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 84

Η Αγγελικη ερχεται ακομα πιο κοντα με την Αθηνα προσπαθωντας να την παρηγορησει για την κατασταση του Δημητρη. Η αγωνια για τη υγεια του Δημητρη φερνει κοντα ακομα και τον Στεφανο με τον Παυλο. Ο Παυλος νιωθοντας τυψεις που δεν ακουσε τον Δημητρη οταν προσπαθουσε να τον προειδοποιησει για τον Μιχαλη, ξεσπαει στην Τζενη. Η επισκεψη της Κατερινας στο νοσοκομειο εξοργιζει την Αθηνα που δεν θελει να την βλεπει μπροστα της.

Η Κατερινα θελοντας να ξεκαθαρισει τα πραγματα και την αγαπη της για τον Δημητρη, της ανακοινωνει οτι ο Δημητρης της ζητησε να παντρευτουν. Η Ελενη πληροφορειται απ’ τον Μιχαλη για το ατυχημα του Δημητρη, συνειδητοποιωντας οτι αυτη η συγκυρια συμφερει πολυ τα σχεδια της. Η Αγγελικη βλεποντας τους ολους να υποφερουν τοσο, εχει δευτερες σκεψεις και τυψεις για το σχεδιο της.

Αγγελική – Επεισόδιο 84 – 16/02/21

Ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι τραυματισμένος σωματικά και ψυχολογικά. Η Αγγελική αναλαμβάνει τη φροντίδα του, ενώ πενθεί για τον θάνατο της μητέρα της. Ο Στέφανος της δείχνει πόσο θέλει να είναι κοντά της. Ο Μιχάλης προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Η Κατερίνα στέλνει γράμμα στο Δημήτρη για να επικοινωνήσει μαζί του.

Η Σοφία εξακολουθεί να κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Η Αγγελική και ο Μιχάλης αναρωτιούνται γιατί δεν αποκάλυψε ο Δημήτρης την αλήθεια για το ατύχημα. Ο Στέφανος εκδηλώνει ξανά τα συναισθήματα του στην Αγγελική, ενώ πια έχει λόγο να πιστεύει πως είναι αμοιβαία…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 16/02/21Αγγελική – Επεισόδιο 84