Αγγελική – Επεισόδιο 82

Αγγελική – Επεισόδιο 82 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 82

Ο Μάκης και η Αγγελική ανησυχούν ότι θα βρεθούν μπλεγμένοι στον θάνατο του Τολέγα. Η Τζένη πέφτει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Η Κατερίνα, άθελα της, φουντώνει κι άλλο την οργή του Δημήτρη για τον Μιχάλη.

Η Σοφία μαθαίνει για τον θάνατο του Τολέγα και ανησυχεί για τον Παύλο. Ο Στέφανος ρωτάει την Αγγελική για το παιδί που έχασε. Η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Παύλος ζητάει από το Στέφανο το μερίδιο του από την επιχείρηση. Η Σοφία υποψιάζεται ότι ο Παύλος την απατάει.

Η Τζένη παραδέχεται στο Στέφανο ότι ζηλεύει την Αγγελική και εκείνος υποπτεύεται ότι η Τζένη έχει εραστή. Ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία να κάνει κακό στον Μιχάλη και δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.

Αγγελική – Επεισόδιο 82 – 11/02/21

Η παγίδα που στήνει ο Δημήτρης στον Μιχάλη γυρίζει εναντίον του με αποτέλεσμα ο πρώτος να καταλήξει πολύ βαριά τραυματισμένος. Η Αγγελική που σπεύδει στους στάβλους, καταφέρνει να σώσει τον Δημήτρη και το ασθενοφόρο τον πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο γάμος της Σοφίας και του Παύλου για μια ακόμα φορά περνάει κρίση, αλλά η κατάσταση του Δημήτρη τους φέρνει πάλι κοντά. Η Όλγα στέκεται για πρώτη φορά στο πλευρό της Κατερίνας, η οποία τελικά, και παρά τις αντιρρήσεις όλων, πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον Δημήτρη.

Ο Νικόλας παίρνει άδεια από το κέντρο για είναι με την οικογένειά του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή και η Λένα ρωτάει τον Μιχάλη για το τι πραγματικά συνέβη στον στάβλο και τραυματίστηκε ο Δημήτρης. Η Αγγελική έχει ένα τηλεφώνημα απ’ τον Μάκη που κλείνει την υπόθεση του Τολέγα μια και καλή.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 83, 84, 85, 86

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 11/02/21Αγγελική – Επεισόδιο 82