Αγγελική – Επεισόδιο 81

Αγγελική – Επεισόδιο 81 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 81

Όταν ο Μιχάλης βοηθάει την Ελένη και αποτρέπει την επίθεση του Δημήτρη εναντίον της, η Ελένη τον αναγνωρίζει από το τραπέζι των Αργυρών. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και κανονίζουν να ξαναβρεθούν. Όταν ξαναβρίσκονται, η Ελένη του εκμυστηρεύεται ότι είναι κόρη του Αργυρού.

Ο Μιχάλης δέχεται επίσκεψη από την Ελευθερία, την γυναίκα που θα ρωτούσε να μάθει για τον Παναγιώτη, και του λέει ότι ο Παναγιώτης τελικά δεν πήγε ποτέ στην αδερφή του. Ανησυχεί για το χειρότερο. Ο Νικόλας φεύγει από το κτήμα και πάει στο κέντρο αποτοξίνωσης. Η Τζένη κάνει μια άσχημη σκηνή ζηλοτυπίας στην Αγγελική για την σχέση της με την Δανάη, την οποία ακούει και ο Στέφανος. Ο Παύλος απαντάει το κινητό της Σοφίας όταν καλεί το αφεντικό της και η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο, καθώς πιστεύει ότι την εξέθεσε.

Αγγελική – Επεισόδιο 81 – 10/02/21

Ο Μάκης και η Αγγελική ανησυχούν ότι θα βρεθούν μπλεγμένοι στον θάνατο του Τολέγα. Η Τζένη πέφτει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Η Κατερίνα, άθελα της, φουντώνει κι άλλο την οργή του Δημήτρη για τον Μιχάλη.

Η Σοφία μαθαίνει για τον θάνατο του Τολέγα και ανησυχεί για τον Παύλο. Ο Στέφανος ρωτάει την Αγγελική για το παιδί που έχασε. Η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Παύλος ζητάει από το Στέφανο το μερίδιο του από την επιχείρηση. Η Σοφία υποψιάζεται ότι ο Παύλος την απατάει.

Η Τζένη παραδέχεται στο Στέφανο ότι ζηλεύει την Αγγελική και εκείνος υποπτεύεται ότι η Τζένη έχει εραστή. Ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία να κάνει κακό στον Μιχάλη και δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 82, 83, 84, 85

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 10/02/21Αγγελική – Επεισόδιο 81