Αγγελική – Επεισόδιο 73, 74, 75, 76

Αγγελική – Επεισόδιο 73, 74, 75, 76  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 73, 74, 75, 76

Αγγελική – Επεισόδιο 73

Ο Παυλος στην προσπαθεια του να αποδειξει πως η Τζενη τον ξεγελασε, φυτευει στον Στεφανο την υποψια οτι τον απαταει με τον Σταυριανο. Η Τζενη και ο Στεφανος κλεινουν την συμφωνια με τον Σταυριανο. Η Αθηνα οριζει και παλι διευθυντη τον Στεφανο, ενω προτεινει στον Παυλο μια θεση στην επιχειρηση που τον εξοργιζει. Η Δαναη βλεπει τον Νικολα να αγοραζει ναρκωτικα απο το Γιαννη και λιγο αργοτερα τρυπωνει κρυφα στο δωματιο του και κλεβει μια μικρη ποσοτητα ναρκωτικων. Ο Στεφανος παραδεχεται στην Αγγελικη οτι ειχε ακουσει τον καυγα της με τον Μιχαλη και την ρωταει αν ειναι ερωτευμενη μαζι του. Ο Αποστολης παροτρυνει το Μιχαλη να τα ξαναβρει με την Κατερινα. Η Αθηνα μαθαινει για τη δολοφονια του Μακρη και υποπτευεται τον Δημητρη.

Αγγελική – Επεισόδιο 74

Η Αγγελικη βοηθαει τη Δαναη να ετοιμαστει για ενα παρτι, ενω η Αθηνα καλει τον Δημητρη να της πει την αληθεια για τη δολοφονια του Μακρη. Ο Νικολας συνεχιζει την παρανομη δραση του, οταν ο Στεφανος του λεει οτι τον θελει πισω στην επιχειρηση. Ο Παυλος μετα το φιασκο με τον Σταυριανο βρισκεται με τον Δημητρη ο οποιος του λεει οτι ο Μιχαλης πρεπει να φυγει απο τη μεση, χωρις ομως να αντιλαμβανεται την Ιωαννα που τους ακουει. Η Αγγελικη δεχεται ενα τηλεφωνημα απο τον Μακη που της ζηταει να συναντηθουν. Η Ιωαννα προειδοποιει τον Μιχαλη και τον Αποστολη για οσα ακουσε. Ο Μακης ξεκιναει να συναντησει την Αγγελικη χωρις να καταλαβει οτι καποιος τον παρακολουθει.

Αγγελική – Επεισόδιο 75

Αγγελική – Επεισόδιο 76

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 77, 78, 79, 80

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική ΕπεισόδιαΑγγελική επόμενα επεισόδιαΑγγελική – Επεισόδιο 73Αγγελική – Επεισόδιο 74Αγγελική – Επεισόδιο 75Αγγελική – Επεισόδιο 76