Αγγελική – Επεισόδιο 30

Αγγελική – Επεισόδιο 30 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 30

Η Αθηνά αν και καταρρακωμένη από την προδοσία των γιων της αποφασίζει να δεχτεί τον γάμο του Στέφανου. Ο Δημήτρης απειλεί την Όλγα για να μείνει έξω από τη σχέση του με την Κατερίνα. Ο Μιχάλης πίνει στην ταβέρνα και επιστρέφει σπίτι μεθυσμένος όπου έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του. O Παύλος κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Σοφία και καταφέρνει να τη λυγίσει. Η Κατερίνα βρίσκεται με τον Δημήτρη στο ιατρείο του, όπου ανακαλύπτει ένα από τα μυστικά του. Η Αγγελική ψάχνει τον Μιχάλη στον κήπο, όταν βρίσκει τον Νικόλα στο χείλος της απόγνωσης.

Ο Δημήτρης βρίσκει δικαιολογία για τις φωτογραφίες που βρήκε η Κατερίνα στο ιατρείο του. Ο Νικόλας δείχνει αποφασισμένος να αυτοκτονήσει και η Αγγελική προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Ιωάννα προσπαθεί να πείσει την Σοφία ότι ήταν λάθος η απόφαση της να δεχτεί πίσω τον Παύλο. Ο Δημήτρης απαιτεί από την Αθηνά να βάλει φρένο στην έρευνα του αστυνόμου και την απειλεί για να το πετύχει.

Η Τζένη θα συναντηθεί με την Αθηνά και θα καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη της. Παράλληλα ο Στέφανος ευχαριστεί την Αγγελική γιατί είναι βέβαιος ότι εκείνη μεσολάβησε για να γίνει αυτή η συνάντηση. Ο αστυνόμος τελικά θα ηττηθεί από τον Δημήτρη;

Αγγελική – Επεισόδιο 30 –  21/12

Αφού ο Στέφανος λέει την αλήθεια στον Παύλο για την Ελένη, ο Παύλος ξεσπάει και αρνείται να την δεχτεί ως αδερφή τους. Η Αθηνά ξεκαθαρίζει στην Τζένη ότι δεν ξεχνάει όσα τους έχει κάνει αλλά θα της δώσει άλλη μία ευκαιρία για χάρη του Στέφανου Η Τζένη, καταλαβαίνοντας πόσο επηρεάζει η Αγγελική την Αθηνά, κάνει προσπάθεια να συμφιλιωθεί μαζί της. Η Κατερίνα πείθει τον Δημήτρη να μιλήσει στην Αθηνά για την σχέση.

Τέλος, μία συζήτηση που ακούει κατά λάθος ο Νικόλας ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο τον ωθεί να αποκαλύψει στην Αθηνά όλη την αλήθεια για την αναβολή της συμφωνίας με τον Σταυριανό.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 21/12Αγγελική ΕπεισόδιαΑγγελική – Επεισόδιο 30