Αγγελική – Επεισόδιο 28

Αγγελική – Επεισόδιο 28  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 28 – 14/12

Ο Δημήτρης αρνείται να πάει στο τμήμα και να περάσει απ’ τη διαδικασία αναγνώρισης για δεύτερη φορά, o Βασίλης ωστόσο δεν του αφήνει επιλογή. Ο Τολέγας συναντιέται με τον Παύλο και του λέει ότι του στέλνει μηνύματα η Μαργαρίτα και ψάχνει εκδίκηση. Η Αθηνά δέχεται επίσκεψη από τον καινούργιο της γιατρό, ο δυναμικός χαρακτήρας και των δύο τους όμως τους οδηγεί σε σύγκρουση.

Η Κατερίνα είναι έτοιμη να φύγει από το κτήμα των Ζάχων, ο Δημήτρης όμως τη σταματάει. Η Ελένη λέει όλη την αλήθεια στον Στέφανο για την σχέση της μητέρας της με τον Αργυρό. Ο Παύλος μπαίνει σε υποψίες όταν πετυχαίνει τυχαία τον Στέφανο με την Ελένη. Τέλος, ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου για την εμπλοκή της Τζένης στην απάτη του πατέρα της.

Ο Παύλος παλεύει από την μία να κλείσει την συμφωνία με τον Σταυριανό για να διατηρήσει την θέση του στην επιχείρηση και από την άλλη να ξανακερδίσει την Σοφία και την θέση του στο σπίτι. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Αθηνά τον μυστικό γάμο του με την Τζένη. Ο Μιχάλης φέρνει την Αγγελική αντιμέτωπη με τα αισθήματά της απέναντι στον Στέφανο και η σύγκρουσή τους επαναφέρει έναν παλιό δαίμονα του Μιχάλη. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Όλγα το αληθινό του πρόσωπο, δείχνοντάς της πως θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά του την Κατερίνα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική ΕπεισόδιαΑγγελική – Επεισόδιο 28