Αγγελική – Επεισόδιο 138

Αγγελική – Επεισόδιο 138 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 138

Η Σοφία με την Ιωάννα και τον Ανδρέα καταλήγουν στην αστυνομία για να βρουν τον Γιώργο και την Αθηνούλα που το σκάσανε απ’ το σχολείο. Ο Παύλος ζητάει τα ρέστα από τη Τζένη που είπε στην Αγγελική ότι τους μίλησε, πράγμα που κάνει τη Τζένη να τον ρωτήσει τι είναι αυτό που κρύβει σχετικό με το παρελθόν της Αγγελικής και δεν της λέει. Η Αθηνά λέει στην Αγγελική πως θα τη βοηθήσει να πείσει τον Στέφανο να φύγουν από το κτήμα μόνο αν της δώσει όλες τις κόπιες του βίντεο. Η Ζωή επικοινωνεί με τον Μιχάλη και του λέει ότι θα φύγει τελικά και του ζητάει να προσέχει τον εαυτό του και την Αγγελική. Η Τζένη αποφασίζει να μάθει τι κρύβουν οι Αργυροί σχετικά με την Αγγελική ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη στον στάβλο.

Αγγελική – Επεισόδιο 138 – 02/06

Ο Μιχάλης απειλεί τον Δημήτρη ότι θα τον σκοτώσει αν ξανακάνει κακό στην Αγγελική. Ο Αποστόλης και η Ιωάννα γίνονται και πάλι ζευγάρι. Η Τζένη πιέζει τον Μιχάλη να της πει την αλήθεια για την εξαφάνιση της Αγγελικής και εκείνος ενημερώνει την Αγγελική ότι η Τζένη ψάχνει να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Παύλος ανησυχεί για την πιθανότητα να μάθει η Τζένη τι έγινε στο παρελθόν με την Αγγελική και κάνει ό,τι μπορεί για να το αποτρέψει. Ο Στέφανος βλέποντας ότι η Αγγελική δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σκέφτεται ότι θα της έκανε καλό αν άλλαζαν περιβάλλον κι έτσι προτείνει στη Δανάη να φύγουν από το κτήμα. Η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει.

Η Κατερίνα εμφανίζεται απροειδοποίητα στους στάβλους και ο Δημήτρης εξοργίζεται μαζί της. Ο Νικόλας κατηγορεί την Αθηνά ότι έβαλε τον Δημήτρη να τον απειλήσει. Ο Παύλος εκμεταλλεύεται το γεγονός της εξαφάνισης των παιδιών και αναγκάζει τη Σοφία να του επιτρέψει μια πιο συχνή επικοινωνία μαζί τους. Η Αγγελική συναντιέται με την Τζένη και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια. Ο Στέφανος σκέφτεται να μιλήσει στη Δανάη για τη συγγένεια με τον Μιχάλη και η Αγγελική τον παροτρύνει να το κάνει. Ο Νικόλας θέλει να επικοινωνήσει με την Μαργαρίτα και ζητάει από τον Μιχάλη να τον βοηθήσει. Η Αθηνά κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να μάθει αν βιολογικός πατέρας της Δανάης είναι κάποιος από τους γιους της… Αγγελική, 139: Η Τζένη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς από την Αγγελική!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 139, 140, 141, 412

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 02/06Αγγελική – Επεισόδιο 138