Αγγελική – Επεισόδιο 119

Αγγελική – Επεισόδιο 119 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 119

Η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο ότι η Αγγελική έχει επιστρέψει με άλλο όνομα για να ψάξει αυτούς που σκότωσαν τον πατέρα της. Ταυτόχρονα ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει το Στέφανο ότι ο Δημήτρης αυτοτραυματίστηκε λέγοντάς του όλα όσα ξέρει.

Στον κόσμο τον Ζάχων ο Θωμάς με τη Λένα είναι ακόμα ψυχραμένοι και ετοιμάζονται για την αποφυλάκιση του Μιχάλη ενώ πίσω στο σπίτι των Αργυρών η Αγγελική αιφνιδιάζεται όταν η Αθηνά της λέει ότι θα πάει τον Δημήτρη στον γιατρό του χωρίς εκείνη. Στην πραγματικότητα συναντούν τον Παύλο και έρχονται αντιμέτωποι με τις υποψίες του για τη δολοφονία του πατέρα της Αγγελικής.

Αγγελική – Επεισόδιο 119 – 20/04

Ο Παύλος πιέζει την Αθηνά και τον Δημήτρη με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτό που του είχε πει η Ελένη για την αυτοκτονία που δεν ήταν αυτοκτονία αλλά η Αθηνά καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Τον πείθει ότι δεν εμπλέκονται με τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας και τον πιέζει να κρατήσει τη Τζένη μακριά για να μην καταλάβει τίποτα. Στη συνέχεια η ίδια έρχεται σε επικοινωνία με την Ελένη με σκοπό να την ξεσκεπάσει αφού έχει μάθει ότι η πραγματική Ελένη Αντωνοπούλου έχει πεθάνει εδώ και έναν χρόνο.

Ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και ο Θωμάς του αποκαλύπτει ότι έμαθε πως δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας αλλά του λέει ότι γι’ αυτόν θα είναι πάντα ο γιος του. Η Αγγελική καλύπτει τη Τζένη στην αστυνομία για το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού με αποτέλεσμα να είναι αυτή τελικά που έχει και πάλι το πάνω χέρι. Τέλος ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο Δημήτρης περπατάει και πως αυτός ήταν που έκοψε τα φρένα του Μιχάλη με αποτέλεσμα η Σοφία να αποβάλλει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 120, 121, 122, 123

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 20/04Αγγελική – Επεισόδιο 119