Αγγελική – Επεισόδιο 100

Αγγελική – Επεισόδιο 100 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική του ALPHA …

Αγγελική – Επεισόδιο 100

Ο Παύλος πιάνει τη Τζένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και της ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της πλέον. Η Δανάη κάνει στενό μαρκάρισμά στην Αγγελική και τελικά η δεύτερη της αποκαλύπτει ότι όντως είναι σε σχέση με τον Στέφανο. Η Αθηνά παθαίνει μια ξαφνική επιληπτική κρίση, πράγμα που ανησυχεί τον Δημήτρη.

Η Σοφία, μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας για τον Παύλο, τον παίρνει τηλέφωνο και του ξεκαθαρίζει ότι θέλει να μείνει μακριά απ’ τη ζωή της. Τέλος, η Αγγελική στην προσπάθειά της να συμπαρασταθεί στη Λένα, της αποκαλύπτει ότι έχει υποστεί κι αυτή βιασμό στο παρελθόν.

Αγγελική – Επεισόδιο 100 – 17/3/21

Η Λένα αποκαλύπτει στον Μιχάλη πως η Αθηνά τον έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη της με τον όρο όμως να μην αποκάλυπτε τίποτα για τον βιασμό από τον Αργυρό. Αυτή η αποκάλυψη όμως εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Μιχάλη. Η Τζένη ανακαλύπτει την απιστία του Παύλου και αποφασίζει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, πηγαίνοντας με τον Σταυριανό. Η Αγγελική με τον Στέφανο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, δειπνούν μαζί, αλλά τους βλέπει ο Νικόλας.

Η Ιωάννα πιέζει τη Σοφία να ενδώσει στο φλερτ του Ανδρέα, αλλά η Σοφία της εξηγεί ότι δεν θέλει να τον πληγώσει όπως τον πλήγωσε η πρώην του. Τέλος, η Αθηνά μαθαίνει για τον βανδαλισμό του τάφου του συζύγου της και καλεί τη Λένα για να μάθει αν από πίσω κρύβεται ο Μιχάλης.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική 17/3/21Αγγελική – Επεισόδιο 100