Αγγελική επεισόδια: Τους Βλέπουν Κρυφά Να Φιλιούνται!

Αγγελική επεισόδια: Όλες οι εξελίξεις από τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας της σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ. Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι η Τζένη τον απατάει και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη δεν καταφέρνει να πάει στη συνάντηση με τον Μάκη, τον οποίο παρακολουθεί στενά ο Τολέγας.

Αγγελική επεισόδια: Τους Βλέπουν Κρυφά Να Φιλιούνται!

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στ’ αδέλφια του τη σχέση της Αθήνας με τον γιατρό και στη συνέχεια τον κατηγορεί για κάτι που θα αναστατώσει την οικογένεια. Ο Μιχάλης ζητάει από την Κατερίνα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουν να φιληθούν χωρίς να ξέρουν ότι κάποιος τους είδε.

Ο Μάκης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι έμαθε για τη γνωριμία του με τον Τολέγα. Η Σοφία ζητάει από το Στέφανο να ξανακάνει τον Παύλο οικονομικό διευθυντή της επιχείρησης. Το αγόρι που έχει ερωτευτεί η Δανάη, της ζητάει να συναντηθούν σπίτι της και η Αγγελική παραξενεύεται. Ο ντετέκτιβ δίνει στη Τζένη μια σημαντική πληροφορία για την Αγγελική. Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στη Κατερίνα τι έκανε ο Δημήτρης πριν από 17 χρόνια.

Η Δανάη απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Φώτη είναι ότι θέλει να αγοράσει ναρκωτικά. Όταν ο Νικόλας ακούει την συζήτηση του Φώτη με την Δανάη, δέχεται να του πουλήσει μία μεγάλη ποσότητα. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Αγγελική αποφασίζει να εμπλακεί ώστε να μην ολοκληρωθούν τα σχέδια του Νικόλα. Η Κατερίνα αρνείται να δεχτεί την αλήθεια, όταν ο Μιχάλης στην προσπάθεια του να την απομακρύνει απ’ τον Δημήτρη, της λέει ότι οι Αργυροί βίασαν την Μαργαρίτα. Ο Τολέγας ζητάει εξηγήσεις από τον Παύλο, πιστεύοντας ότι αυτός έβαλε τον δημοσιογράφο να τον ψάξει.

Ο Δημήτρης προσεγγίζει την Αθηνά, προσπαθώντας να βελτιώσει τις σχέσεις τους, λέγοντας της ότι η πιο σημαντική γυναίκα στον κόσμο γι’ αυτόν είναι εκείνη. Τέλος, μία μεγάλη αποκάλυψη για την παλιά ζωή της Αγγελικής βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από έναν καβγά της με την Τζένη. Ο Νικόλας συλλαμβάνεται για εμπορία ναρκωτικών και ο Στέφανος για άλλη μια φορά καλείται να διαχειριστεί την κρίση, ενώ η στάση της Τζένης στο συμβάν προκαλεί ένταση μεταξύ τους. Αγγελική επεισόδια

Η Δανάη γεμάτη ενοχές για την σύλληψη του Νικόλα καταφεύγει στην Αγγελική που την παρηγορεί και στην συνέχεια στον Αποστόλη, ο οποίος δεν φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία της για τον Νικόλα. Η επίσκεψη της αστυνομίας στο σπίτι που ψάχνει για ναρκωτικά αναστατώνει όλη την οικογένεια και κυρίως την Αθηνά που αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για την περίπτωση του Νικόλα.

Ο Θωμάς πληγωμένος από την στάση της Λένας φεύγει από το σπίτι. Τέλος η Αγγελική συναντάει τον Μάκη, χωρίς να γνωρίζει πως θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο. Ο Τολέγας τηλεφωνεί στον Παύλο και του λέει ότι η Αγγελική κρύβεται πίσω από την έρευνα του Μάκη. Ο Στέφανος καταρρακωμένος από τη σύλληψη του Νικόλα και την εμπλοκή της Δανάης ζητάει την στήριξη της Αγγελικής και οδηγείται σε μια βαθιά εξομολόγηση.

Η φυγή του Θωμά φέρνει στην επιφάνεια ένα αγκάθι από το παρελθόν της Λένας. Ο Παύλος πηγαίνει στο σπίτι της Τζένης με άγριες διαθέσεις ενώ την ίδια ώρα ο Νικόλας βγαίνει από τη φυλακή. Η Αγγελική κανονίζει να βρεθεί με τον Μάκη αλλά όταν εκείνος φτάνει στο σημείο συνάντησης δεν είναι μόνος του.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική Επεισόδια