Αγγελική επεισόδια: Την εξόντωση της Αγγελικής σχεδιάζει ο Δημήτρης

Αγγελική επεισόδια: Από τη μία στιγμή στην άλλη, όλα ανατρέπονται στα σχέδια της Αγγελικής μιας και ο Παύλος, ο Δημήτρης και η Αθηνά ανακαλύπτουν την πραγματική της ταυτότητα.

Αγγελική επεισόδια: Την εξόντωση της Αγγελικής σχεδιάζει ο Δημήτρης

Οι τρεις τους είναι σε πανικό, καθώς είναι σίγουροι πως η κοπέλα επέστρεψε με άλλο όνομα για να τους εκδικηθεί που της κατέστρεψαν τη ζωή. Η Αθηνά ζητάει από τους γιους της να παραμείνουν ενωμένοι και να βρουν έναν τρόπο να μην της επιτρέψουν να πει όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ στον Στέφανο και κατ’ επέκταση στην Αστυνομία.

Η Αθηνά θέλει να διαχειριστεί η ίδια την κατάσταση και πλέον βλέπει την Αγγελική σαν εχθρό, ενώ ενώνει και τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποιεί πως καμία κίνηση της Αγγελικής δεν ήταν τυχαία. Φοβάται, όμως, την αντίδραση του Δημήτρη, καθώς εκείνος έχει μάθει να λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν με τον πιο αδίστακτο τρόπο. Ο Δημήτρης και αυτή τη φορά αποφασίζει να ξεφορτωθεί την Αγγελική και να της κλείσει το στόμα μια και καλή. Δεν θέλει να διακινδυνεύσει το μυστικό της οικογένειάς του. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να απαλλαγεί από τον κίνδυνο και σχεδιάζει να την εξοντώσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο.

Ο Στέφανος δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αγγελική και π τελευταία έχοντας υποψιαστεί πως κάποιοι γνωρίζουν πως είναι η Μαργαρίτα είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της. Παράλληλα, ο Παύλος όσο ψάχνει την υπόθεση μαθαίνει διάφορα πράγματα, τα οποία δεν ήξερε και ίσως δεν μπορούσε καν να φανταστεί. Όπως το γεγονός ότι ο πατέρας της Μαργαρίτας δεν αυτοκτόνησε, όπως πίστευε μέχρι σήμερα. Αγγελική επεισόδια

Ο ίδιος, μάλιστα, συναντάει ξανά και ξανά την Ελένη, η οποία του ομολογεί όσα γνωρίζει. Από την άλλη, ο Δημήτρης, παρά τις προειδοποιήσεις της Αθηνάς, όπως θα παρακολουθήσουμε, πιστεύει πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει να γλιτώσουν από την Αγγελική και αυτός είναι να πεθάνει. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, εκείνος δεν τη συμπάθησε μιας και η Αγγελική γνώριζε όλα τα μυστικά του και όλα τα σχέδια που οργάνωσε εναντίον του Μιχάλη.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikidimitrisΑγγελική Επεισόδια