Αγγελική επεισόδια: Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη μητέρα του τον μυστικό γάμο του με την Τζένη

Αγγελική επεισόδια: Ο Δημήτρης αρνείται να πάει στο τμήμα και να περάσει απ’ τη διαδικασία αναγνώρισης για δεύτερη φορά, αλλά ο αστυνόμος Βασίλης Μακρής δεν του αφήνει επιλογή. Την ίδια στιγμή, ο Τολέγας συναντιέται με τον Παύλο και του λέει ότι του στέλνει μηνύματα η Μαργαρίτα και ψάχνει εκδίκηση.

Αγγελική επεισόδια: Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη μητέρα του τον μυστικό γάμο του με την Τζένη

Και οι δύο αναστατώνονται, καθώς τόσα χρόνια ήταν εξαφανισμένη. Από την άλλη, η Αθηνά δέχεται επίσκεψη από τον καινούργιο γιατρό της, Αντώνη Ιορδανίδη. Ωστόσο, ο δυναμικός χαρακτήρας και των δύο τούς οδηγεί σε σύγκρουση. Παράλληλα, η Κατερίνα είναι έτοιμη να φύγει από το κτήμα των Ζάχων, ο Δημήτρης όμως τη σταματάει και προσπαθεί να την πείσει να περιμένει λίγο ακόμη, καθώς έχει ζητήσει από τον Παύλο να την προσλάβει στο δικό του σπίτι.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελένη λέει όλη την αλήθεια στον Στέφανο για τη σχέση της μητέρας της με τον Αργυρό. Ο άντρας είναι σοκαρισμένος με όσα μαθαίνει, ενώ ο Παύλος μπαίνει σε υποψίες πως κάτι συμβαίνει όταν πετυχαίνει τυχαία τον αδελφό του με την Ελένη. Την επόμενη μέρα, ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου για την εμπλοκή της Τζένης στην απάτη του πατέρα της. Η κοπέλα αθωώνεται προς απογοήτευση του Παύλου, ο οποίος επίσης παλεύει από τη μία να κλείσει τη συμφωνία με τον Σταυριανό για να διατηρήσει τη θέση του στην επιχείρηση και από την άλλη να ξανακερδίσει τη Σοφία και τη θέση του στο σπίτι.

Στο σπίτι των Αργυρών, ο Στέφανος αποκαλύπτει στη μητέρα του τον μυστικό γάμο του με την Τζένη. Η Αθηνά, αν και καταρρακωμένη από την προδοσία των γιων της, αποφασίζει να δεχτεί τον γάμο του Στέφανου. Το βράδυ, ο Μιχάλης φέρνει την Αγγελική αντιμέτωπη μετά αισθήματά της απέναντι στον Στέφανο και η σύγκρουσή τους επαναφέρει έναν παλιό δαίμονα του Μιχάλη. Ο τελευταίος αρχίζει να πίνει και πάλι χωρίς να έχει όριο.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiepeisodiaΑγγελική ΕπεισόδιαΑΓΓΕΛΙΚΗ Στέφανος