Αγγελική επεισόδια: Ο Μιχάλης εξαφανίζεται – Ώρες αγωνίας στην σειρά

Αγγελική επεισόδια: Η ζωή του Μιχάλη ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη μιας και το μεγάλο μυστικό της Λένας από το παρελθόν αποκαλύπτεται στον ίδιο με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Αγγελική επεισόδια: Ο Μιχάλης εξαφανίζεται – Ώρες αγωνίας στην σειρά

Ο νεαρός ακούει τη μητέρα του να εξομολογείται στην Ολγα πως εκείνος δεν είναι γιος του Θωμά, αλλά του Γιώργου Αργυρού. Ο Μιχάλης είναι συγκλονισμένος με αυτή την αλήθεια και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Θέλει να βάλει τις σκέψεις μου σε μια σειρά, αλλά είναι αδύνατο. Δεν μπορεί να δεχτεί πως η μητέρα του έκρυβε κάτι τόσο σημαντικό απ’ όλους, αλλά και πως οι άνθρωποι που του κατέστρεψαν τη ζωή πριν από δεκαεπτά χρόνια είναι αδέλφια του.

Έτσι, όπως θα δούμε, μη μπορώντας να αντέξει το ότι είναι βιολογικός γιος του Γιώργου Αργυρού, το ρίχνει στο ποτό, προκαλώντας την ανησυχία του θωμά. Η μόνη του διέξοδος είναι το αλκοόλ, ενώ δεν μιλάει σε κανέναν για όσα έχει μάθει. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες, ο Θωμάς ζητάει εξηγήσεις από τον νεαρό για τη στάση του σε μία προσπάθεια να τον κάνει να του αποκαλύψει τι τον έχει πληγώσει τόσο πολύ. Η στάση του Θωμά, όμως, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση στον Μιχάλη, ο οποίος τις επόμενες ώρες εξαφανίζεται. Αγγελική επεισόδια

Η απουσία του δημιουργεί αναστάτωση και αμηχανία τόσο στη Λένα, στον Θωμά και στον Αποστόλη όσο και στην Αγγελική. Τον ψάχνουν παντού, αλλά δεν μπορούν να βρουν κανένα στοιχείο για το πού είναι και η αγωνία τους κορυφώνεται, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβούνται για το χειρότερο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο Μιχάλης μόνος του επέλεξε να εξαφανιστεί απ’ όλους και να πάρει μία απόσταση από την κατάσταση. Φεύγει από το κτήμα, μέχρι να καταφέρει να ηρεμήσει και να αποφασίσει πώς πρέπει να διαχειριστεί όσα έμαθε.

Οι ώρες περνούν και η Λένα με τον Θωμά συνεχίζουν να ανησυχούν για εκείνον. Κάποια στιγμή, ο Μιχάλης αποφασίζει να επικοινωνήσει με την Αγγελική. Ο νεαρός τής αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Αργυρό και τη μητέρα του και εκείνη σοκάρεται. Προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αλλά είναι δύσκολο. Και οι δύο συνειδητοποιούν πως, αν αυτό το μυστικό βγει στο φως, η ζωή όλων θα αλλάξει.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική Επεισόδια