Αγγελική επεισόδια: Η Ελένη στο στόχαστρο του Δημήτρη

Αγγελική επεισόδια: Η Ελένη εισέβαλε στη ζωή των Αργυρών και η Αθηνά, παρά την προσπάθειά της να κρατήσει την ύπαρξή της κρυφή από τους γιους της, δεν τα καταφέρνει. Έτσι, η Ελένη κινείται πια καθημερινά στο κτήμα, αλλά η συνάντησή της με τον Παύλο ίσως της κοστίσει και την ίδια της τη ζωή.

Αγγελική επεισόδια: Η Ελένη στο στόχαστρο του Δημήτρη

Όλα αρχίζουν όταν ο Παύλος ενοχλείται από την παρουσία της και θέλοντας να τη διώξει από τη ζωή τους αποφασίζει να την αντιμετωπίσει. Ωστόσο, η Ελένη τού επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η κοπέλα αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο πατέρας του ήξερε τι είχε κάνει μαζί με τα αδέλφια του πριν από δεκαεπτά χρόνια το βράδυ του πανηγυριού και το γνωρίζει και εκείνη. Ο Παύλος σαστίζει, καθώς δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο και η Ελένη αρχίζει να τον εκβιάζει.

Ο άντρας είναι έξαλλος με την τροπή που πήρε π υπόθεση και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να απαλλαγεί από την Ελένη και τους εκβιασμούς της. Ο ίδιος ζητάει αμέσως από τον Δημήτρη να συναντηθούν και τον ενημερώνει πως η Ελένη γνωρίζει τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειάς τους και τον εκβιάζει προκειμένου να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Δημήτρης τότε του ζητάει να παραμείνει ψύχραιμος, να μην αποκαλύψει τίποτα στη μητέρα τους και τον καθησυχάζει πως θα τακτοποιήσει εκείνος το θέμα προκειμένου η υποτιθέμενη αδελφή τους να μην τους ενοχλήσει ξανά. Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει δράση. Κανείς, όμως, από τους δύο δεν έχει αντιληφθεί πως όση ώρα συνομιλούν η Αγγελική ακούει τη συζήτησή τους. Η τελευταία φοβάται πως ο Δημήτρης θα βγάλει τα άγρια ένστικτά του στην Ελένη και πως η ζωή της κινδυνεύει. Αγγελική επεισόδια

Έτσι, παρά τα όσα τους χωρίζουν πια, παρακαλεί τον Μιχάλη να παρακολουθήσει τον Δημήτρη. Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα μαθαίνοντας για τη δολοφονία του Βασίλη ανησυχεί για τον Δημήτρη, ενώ την ίδια ώρα και η Αθηνά μαθαίνει πως ο αστυνομικός σκοτώθηκε και υποπτεύεται τον Δημήτρη. Αυτό, όμως, που προβληματίζει αυτή τη στιγμή τον Δημήτρη είναι η Ελένη. Ο ίδιος σχεδιάζει να σκοτώσει την κοπέλα προκειμένου να απαλλαγούν μια και καλή από εκείνη.

Έτσι, θα σταματήσει να τους εκβιάζει για όσα γνωρίζει, αλλά και δεν θα διεκδικήσει ποτέ και τίποτα από την οικογένειά τους. Ωστόσο, ο Μιχάλης ακολουθεί τη συμβουλή της Αγγελικής και τον παρακολουθεί θέλοντας να σταματήσει τα σχέδιά του. Και τα καταφέρνει. Ο Μιχάλης την τελευταία στιγμή σώζει τη ζωή της Ελένης και ανατρέπει τη δολοφονική επίθεση του Δημήτρη εναντίον της.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική ΔημήτρηςΑγγελική Επεισόδια