Αγγελική Επεισόδια: Άφωνος από το ανώνυμο μήνυμα που λαμβάνει ο Στέφανος

Αγγελική Επεισόδια: Ο Μιχάλης εξηγεί στην Αγγελική ποιος είναι τέταρτος που ήταν το βράδυ του βιασμού της μαζί με τους Αργυρούς και εκείνη του ανακοινώνει ότι θα ψάξει να τον βρει για να τον εκδικηθεί.

Αγγελική Επεισόδια: Άφωνος από το ανώνυμο μήνυμα που λαμβάνει ο Στέφανος

Από την άλλη στη σειρά του ΑΛΦΑ η Αθηνά είναι ταραγμένη από την παρουσία του αστυνόμου Βασίλη Μακρή, ο οποίος αναζητεί τον γιο της και προσπαθεί να τον διώξει από το σπίτι τους.

Ο αστυνόμος φεύγει και η Αθηνά πιέζει τον γιο της να της πει πού ήταν και τι έκανε το προηγούμενο βράδυ. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Τζένη τηλεφωνεί στην Αγγελική και την παρακαλεί τώρα που παντρεύτηκε με τον Στέφανο να τους αφήσει ήσυχους.

Αργότερα, ο Παύλος βρίσκει μόνη την Αγγελική στην κουζίνα και τη στριμώχνει με ερωτική διάθεση, πράγμα που κάνει μεγαλύτερη την ανάγκη της για εκδίκηση και αποφασίζει να μη φύγει. Αγγελική Επεισόδια

Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος λαμβάνει ανώνυμο μήνυμα από την Αγγελική και μαθαίνει την αλήθεια για τον Παύλο σε σχέση με την απάτη του Χανδρινού. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης, ύστερα από απαίτηση της Αθηνάς, πηγαίνει στο γραφείο του αστυνόμου Μακρή και μαθαίνει κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Συγκεκριμένα, μία κάμερα στο πάρκο, όπου έγινε η επίθεση στην κοπέλα, έχει καταγράψει το αυτοκίνητό του.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiepeisodiaΑγγελική αλφαΑγγελική ΕπεισόδιαΑΓΓΕΛΙΚΗ Στέφανος