Αγγελική Alphatv: Ο Παύλος την πέφτη στην Αγγελική

Αγγελική Alphatv: Η Αγγελική είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ποιος ήταν το βράδυ του βιασμού της μαζί με τους Αργυρούς. Ο Δημήτρης είναι πια εκτός ελέγχου, καθώς αποπειράται να κακοποιήσει μια γυναίκα σε ένα πάρκο.

Αγγελική Alphatv: Ο Παύλος την πέφτη στην Αγγελική

Η Σοφία προχωρά τη σχέση της με τον Χάρη, κι όταν το λέει στον Παύλο, εκείνος γίνεται έξαλλος. Ο Στέφανος μαθαίνει από ανώνυμο μήνυμα της Αγγελικής ότι ο Παύλος ήξερε για την απάτη του Χανδρινού και τον άφησε έκθετο…

Ο Δημήτρης δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Καθώς βρίσκεται σε ένα πάρκο, αναισθητοποιεί μια γυναίκα με σκοπό να την κακοποιήσει, όμως δεν τα καταφέρνει και πιάνεται στα πράσα.

Ο Μιχάλης ανακοινώνει στην Αγγελική ότι δεν θα φύγουν μαζί και εκείνη αντιδρά έντονα. Ύστερα από συζήτηση συμφωνούν να φύγει μόνη της, με τον όρο να βρει ο Μιχάλης στοιχεία για τον φίλο του Παύλου που τη βίασε μαζί με τους Αργυρούς! Αγγελική Alphatv

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, που καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνος είναι, ζητά από την Κατερίνα να μείνει μακριά του, αλλά η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει. Όταν αργότερα η Αγγελική υποβάλλει την παραίτησή της, ο Στέφανος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, ενώ της αποκαλύπτει και το γεγονός ότι παντρεύτηκε την Τζένη.

Την άλλη μέρα η Αθηνά πιέζει τον Στέφανο να της μιλήσει για την ανάμιξή του στο μυστικό του Αργυρού, ενώ ο Μιχάλης συγκρούεται με τους γονείς του για τη σχέση του με την Αγγελική.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikialphatvΑγγελική AlphatvΑγγελική Παύλος