Αγγελική Alpha: Σοκ – Η Αλήθεια για τον βιασμό ανατρέπει τα πάντα

Αγγελική Alpha: Ο Μιχάλης και η Αγγελική σκέφτονται σοβαρά να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν από τη φάρμα. Ωστόσο, ο Νικόλας μεθάει και αποκαλύπτει στην Αγγελική όλα όσα έγιναν το βράδυ του βιασμού. Παράλληλα, ο Παύλος δίνει μία συνέντευξη και η Τζένη φοβάται πως θα μπει φυλακή.

Αγγελική Alpha: Σοκ – Η Αλήθεια για τον βιασμό ανατρέπει τα πάντα

Ο Παύλος δίνει μία τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία κατηγορεί ευθέως την Τζένη για την απάτη του πατέρα της, πράγμα που τρομάζει την κοπέλα, καθώς σκέφτεται πως μπορεί να καταλήξει στη φυλακή. Εν τω μεταξύ, η Αγγελική ομολογεί στη μητέρα της πως έχει δεύτερες σκέψεις για την εκδίκησή της και εκείνη την παρακαλεί να γυρίσει επιτέλους στην Αθήνα. Παράλληλα, η Σοφία ενδίδει στο φλερτ του Χάρη και ξεκαθαρίζει στον Παύλο ότι οι δυο τους τελείωσαν, ενώ η Κατερίνα ξεσπάει στην Αγγελική με πολύ άσχημο τρόπο προκαλώντας την οργή της Αθηνάς. Αγγελική Alpha

Την επόμενη μέρα, ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Λένα ότι αυτός και η Αγγελική αποφάσισαν να φύγουν απ’ το κτήμα, χωρίς να ξέρουν όμως ότι η Κατερίνα τούς ακούει. Ταυτόχρονα, η Αγγελική στέλνει ανώνυμα στην Τζένη το βίντεο από το ξενοδοχείο στο οποίο ήταν με τον Παύλο και την εκβιάζει να πει την αλήθεια στον Στέφανο αλλιώς θα το στείλει και σ’ αυτόν.

Μετά την ανακοίνωση πως η Αγγελική και ο Μιχάλης είναι ζευγάρι, ο Δημήτρης και ο Νικόλας ζητούν από την Αθηνά την άμεση απόλυσή του από το κτήμα. Η Αγγελική, όμως, μαθαίνει το αίτημά τους και σπεύδει να ενημερώσει τον νεαρό. Ωστόσο, ο Μιχάλης την αιφνιδιάζει, καθώς της προτείνει να φύγουν μαζί από τη φάρμα και την οικογένεια Αργυρού και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μακριά από όλους. Ταυτόχρονα, η Τζένη με τον Στέφανο δίνουν από κοινού συνέντευξη στην τηλεόραση προκειμένου εκείνος να δείξει σε όλους πως η Τζένη δεν έχει καμία εμπλοκή με την απάτη του πατέρα της.

Αυτή η κίνηση κάνει έξω φρενών την Αθηνά, η οποία δεν θέλει πια την κοπέλα στην οικογένειά της. Την επόμενη μέρα, πραγματοποιείται ένα μεγάλο πάρτι. Εκεί, ο Νικόλας χάνει τον έλεγχο και μεθάει. Τότε ζητάει την Αγγελική και όταν εκείνη πηγαίνει κοντά του, έπειτα από τηλεφώνημα του Αποστόλη, ο Νικόλας προβαίνει σε μία αναπάντεχη αποκάλυψη. Της εξομολογείται πως στο παρελθόν εκείνος, ο Παύλος, ο Δημήτρης και ένας φίλος του έκαναν κάτι άσχημο σε μία κοπέλα. Αγγελική Alpha

Ακόμη της αποκαλύπτει πως ο Στέφανος δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτό το συμβάν και η Αγγελική έκπληκτη διαπιστώνει πως ο Στέφανος δεν είναι ένας από τους τέσσερις βιαστές της. Την ίδια στιγμή, ο τελευταίος, ύστερα από έναν έντονο καβγά με τον Παύλο, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει με την Τζένη. Αργότερα, η Αγγελική και ο Μιχάλης έχουν ταραχθεί από τις αποκαλύψεις του Νικόλα σχετικά με το βράδυ του βιασμού και αποφασίζουν να μάθουν αν όντως είναι αλήθεια. Η αναδρομή στο παρελθόν, όμως, είναι επώδυνη και ο Μιχάλης πιέζει την Αγγελική να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν μακριά.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiAlphaΑγγελική AlphaΑγγελική Τζένη