Αυτός ο εξωφρενικός κόμβος στην Κίνα έχει 5 επίπεδα, 20 ράμπες και 8 κατευθύνσεις!

Ο κυκλοφοριακός κόμβος της πόλης Τσονγκτσίνγκ στην Κίνα, διαθέτει 5 επίπεδα, 20 ράμπες και 8 διαφορετικές κατευθύνσεις.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που ανησυχούν και εκφράζουν τους φόβους τους για μπερδέματα σε αυτό το περίπλοκο τμήμα. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2009 και ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου.

Ο νέος κυκλοφοριακός κόμβος, έχει προκαλέσει φόβο στους ανθρώπους της χώρας, μιας και ανησυχούν πως θα χαθούν. Η γέφυρα Χουανγκτζουεγάν, περιλαμβάνει περισσότερες από 20 ράμπες και είναι η πιο περίεργη που υπάρχει στην Κίνα. Είναι σαν λαβύρινθος: Παρά το γεγονός ότι έχει ολοκληρωθεί, δεν πρόκειται να ανοίξει μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Η υπερυψωμένη γέφυρα αποτελείται από 5 επίπεδα και περισσότερες από 20 ράμπες. Ένας από τους υπεύθυνους του έργου, δήλωσε πως οι οδηγοί μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους με τη χρήση πινακίδων.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ακόμα κι αν πάρετε τον λάθος δρόμο, πρέπει να κάνετε μόνο ένα χιλιόμετρο ή ίσως μόλις 500 ή 600 μέτρα πριν να έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε τη λανθασμένη στροφή». Παρά το γεγονός πως ο κόμβος έχει ολοκληρωθεί, θα ανοίξει στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι κατασκευαστές περιμένουν να ολοκληρώσουν τον αυτοκινητόδρομο του αεροδρομίου. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, έχουν γίνει επιτυχείς δοκιμές GPS. Όσες απέτυχαν, θα πρέπει να αλλαχθούν από τις εταιρείες. Οι άνθρωποι έχουν εκφράσει τις απόψεις τους σχετικά με την πολύπλοκη δημιουργία του κόμβου.

Μερικά από τα σχόλια ήταν τα εξής: «Αυτή η τεχνολογία είναι η περηφάνια της Κίνας», «Τα μάτια σας 14», «Χωρίς πλοήγηση, πώς θα βρούμε το δρόμο;» Πρόκειται για τον πιο περίπλοκο κόμβο.

Η δημιουργία του ξεκίνησε το 2009 και ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου. Οι οδηγοί θα μπορέσουν να βρουν εύκολα το δρόμο τους, με τη χρήση των πινακίδων.

Μπορείτε να δείτε τον εκπληκτικό και πολύπλοκο κόμβο, στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=mw7dxAIn7zk

kinakykloforiakos komvos