Αυτός ο άντρας απάτησε τη γυναίκα του – Όταν δείτε τι έγραψε στο Facebook θα εκπλαγείτε!

Ο Τζέισον Χιούλετ είναι ένας από τους πιο σιάσημους αμερικανούς κωμικούς και ένας ιδιαίτερα τυχερός άνθρωπος. Έχει μια πανέμορφη σύζυγο και μαζί έχουν μία πολύ δεμένη οικογένεια με 4 παιδιά.

Ο Τζέισον Χιούλετ όμως “γκρέμισε” το ίντερνετ όταν… απάτησε τη γυναίκα του. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό που έγραψε ο ίδιος ο Τζέισον στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Μόλις το διαβάσετε, θα καταλάβετε γιατί έγινε αμέσως viral!

“Ντρέπομαι να το παραδεχτώ, αλλά απάτησα τη γυναίκα μου σήμερα. Για να ακριβολογώ, ήμουν σε ένα κατάστημα και είδα μια γυναίκα στην ουρά που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Σκέφτηκα ‘Ουάου, κάποιος τυχερός θα είναι σίγουρα μαζί της’, και σε λίγα δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα ότι ήταν η ίδια μου η γυναίκα! Ήταν παράξενο που την πέτυχα στο ίδιο μαγαζί, και μάλιστα την ίδια ώρα, χωρίς καν να το έχουμε συνειδητοποιήσει και οι δύο. Καθόμουν και την χάζευα χωρίς να μιλάω, και σκεφτόμουν τα αισθήματα που έχω για αυτή τη γυναίκα’.

“Αλήθεια, εξεπλάγην πόσο όμορφη. Την βλέπω συνέχεια, αλλά σήμερα, χωρίς να γνωρίζω ότι είναι και αυτή στο κατάστημα, την είδα με μια νέα οπτική και δεν πίστευα ότι είμαι εγώ ο σύντροφός της. Με έκανε να κοκκινίσω. Ευτυχώς δε φαινόταν κάτω από τα γένια μου. Με εξέπληξε επίσης που δε με παρατήρησε καθόλου. Είναι καλό και κακό ταυτόχρονα. Καλό γιατί δεν κοιτάζει άλλους, αλλά κακό που δεν είδε ένα περίεργο τύπο, δηλαδή εμένα, να την κοιτάζει περίεργα. Είμαι όμως ευχαριστημένος που τη βλέπω να έχει τόση αυτοπεποίθηση, να είναι δυνατή, γλυκιά και ευγενική, όπως είναι πάντα.

Στο τέλος πλήρωσε και έφυγε από το κατάστημα. Δεν της είπα τίποτα. Απλά την παρακολούθησα να φεύγει, γνωρίζοντας όμως ότι είναι η γυναίκα μου και αγαπώ τα πάντα πάνω της. Σπάνια κοιτάζει στο Facebook και έτσι δε θα δει αυτή τη δημοσίευση… Έτσι δε θα καταλάβει ότι κατά κάποιον τρόπο την απάτησα σήμερα, αλλά σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας τη τέλεια στιγμή που βίωσα να ξαναερωτεύομαι την αγαπημένη μου.

Το μάθημα της ημέρας: Είναι ωραίο να βλέπουμε αυτούς που αγαπάμε με μια νέα, φρέσκια ματιά, όποτε έχουμε την ευκαιρία για να μας θυμίζει πόσο τυχεροί είμαστε που τους έχουμε στη ζωή μας.” Το post του Τζέισον έγινε αμέσως viral στο ίντερνετ. Για την ιστορία, η γυναίκα του είδε το post στο Facebook και το μοιράστηκε και αυτή με τους φίλους της…

Δείτε τι είπαν αφού είχαν γίνει το πιο διάσημο ερωτευμένο ευγάρι στο ίντερνετ.

apatise gyneka