Αυτή η μικρούλα έχασε την οικογένειά της σε φωτιά και το μόνο που ζητάει είναι αγάπη!

Η μικρή Safyre Terry στάθηκε πολύ άτυχη στη ζωή της, όταν έχασε την οικογένειά της μετά από φωτιά που ξέσπασε σπίτι τους. Η ίδια έχει εγκαύματα σε όλο της το κορμάκι, ενώ έχασε το ένα πόδι και το ένα χέρι της. Τώρα, έχει ανάγκη από αγάπη.

Η μικρούλα Safyre Terry έχασε τους γονείς της και τα τρία αδέρφια της από φωτιά στο σπίτι της στο Schenectady, στη Νέα Υόρκη. Η ίδια κατάφερε και σώθηκε μιας και ο πατέρας – φύλακας άγγελος την προστάτεψε θυσιάζοντας τον εαυτό του. Κάνει έκκληση πως έχει ανάγκη από αγάπη και ελπίζει πως τις ξεχωριστές μέρες των Χριστουγέννων δεν θα είναι μόνη της.

Η Safyre, που υπέστη εγκαύματα σε περισσότερο από το 75% του σώματός της, έχει ήδη υποβληθεί σε 50 χειρουργεία, ενώ έχει χάσει το δεξί χέρι και το αριστερό της πόδι. Η θεία της Liz Dolder είπε πως η μικρούλα συνεχίζει να έχει προβλήματα με το στόμα της και όχι μόνο.

Ακριβώς όπως τα περισσότερα παιδιά, η Safyre αγαπά τα πάντα που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, και τώρα έχει ξεκινήσει μία διαδικτυακή καμπάνια και ελπίζει να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του μικρού κοριτσιού. Η Liz αγόρασε ένα δέντρο για να κρεμάσουν Χριστουγεννιάτικες κάρτες, με την ανιψιά της να λέει ”δεν μπορώ να περιμένω για να το γεμίσουμε”.

Η θεία είναι πλέον αποφασισμένη να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του μικρού κοριτσιού και κάνει και η ίδια έκκληση για κάρτες από όλο τον κόσμο ώστε να γεμίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένας χρήστης στο διαδίκτυο σχολίασε: ”Ας κάνουμε πραγματικότητα την επιθυμία αυτού του μικρού κοριτσιού. Θέλει να γεμίσει το δέντρο της με κάρτες και πρέπει να αφιερώσουμε λίγα λεπτά και να στείλουμε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα στο σπίτι της, θα την κάνουμε χαρούμενη”.

Safyre Terry