Αυτά τα νεογέννητα δίδυμα δεν σταματάνε να κλαίνε μέχρι που οι γιατροί δοκιμάζουν… αυτό!

Λέγεται ότι τα δίδυμα κοινωνικοποιούνται πριν ακόμα γεννηθούν, και απ’ ότι φαίνεται δρουν σκόπιμα στη μήτρα από την 14η εβδομάδα της κύησης.

Για πολλούς, αυτός ο ξεχωριστός δεσμός συνεχίζεται σε όλη τη ζωή τους. Μπορείτε να δείτε αυτό τον ξεχωριστό δεσμό να σχηματίζεται ανάμεσα σε αυτά τα νεογέννητα μόλις δευτερόλεπτα αφότου ήρθαν σ’ αυτό τον κόσμο.
Πάντα έβρισκα την ιδέα της γέννας αηδιαστική και είμαι αρκετά αγχωμένη για τη διαδικασία στο μέλλον. Αυτό είναι κυρίως επειδή δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να λέει ότι είναι πανεύκολο. Αλλά αφού είδα πως αλληλεπιδρούν το ένα με το άλλο έξω από τη μητέρα τους, αξίζει τον κόπο.

Τα δίδυμα Leonidas και Reese Paxton ήρθαν στο κόσμο κάνοντας αυτό που όλα τα μωρά γνωρίζουν και λατρεύουν να κάνουν – κλαίνε. Αυτό όμως μέχρι να ξαπλώσουν το ένα δίπλα στο άλλο και ξαφνικά το κλάμα σταματάει. Ο άντρας που τραβάει τη γέννα ακούγεται να λέει «Έλειψαν το ένα στο άλλο… Ηρέμησαν όταν τα εβάλαν το ένα δίπλα στο άλλο.»

Η αδερφή μου μου είχε πάρει μια κάρτα που έγραφε «Δεν υπάρχει πιο δυνατός δεσμός από τα αδέρφια», και νομίζω ότι αυτό είναι εμφανές εδώ. Μπορεί να είναι ένας συνδυασμός του καλύτερού σου φίλου και μπελά, αλλά τα αγαπάς όπως και να ‘χει.

https://www.youtube.com/watch?v=n_mJl1a4o4k

didymagiatroineogenita