8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 229

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 229 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 229

Η Ιφιγένεια φτάνει στα άκρα τον εκβιασμό προς τον Ροδά κι αυτός αναγκάζεται να ενδώσει. Ο Έκτορας αρχίζει να θαυμάζει τις ικανότητες της Δάφνης, μη γνωρίζοντας την κρυφή συνεργασία της με τον Αιμίλιο. Ο Άλκης εξομολογείται στον Μιλτιάδη πως σκέφτεται να κυνηγήσει μια υποτροφία στην Αμερική. Η Βικτώρια πνίγεται στις ενοχές για τον τραυματισμό του Άγγελου, ενώ ο Μιχαήλ το αποδίδει στην «κακιά ώρα». Η Τζουλιάνα βάζει μπρος το κόλπο και προσπαθεί να συγκινήσει τη Ναυσικά ως προς τον Μάρκο. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος συγκρούεται ξανά με τη Βικτώρια, με αφορμή τον Άγγελο και τις αποστάσεις που έχει επιβάλει σε όλους. Η Βικτώρια απαιτεί από τον Μιχαήλ να κόψουν τα πολλά – πολλά με τον πατέρα του κι εκείνος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια για το παρελθόν και τη θυσία του Μάρκου για να τον προστατέψει. Η Ηλιάνα μαθαίνει ότι η Έρση έφυγε για Αμερική κι η εμμονή της με τον Οδυσσέα ξαναφουντώνει. Η Ολυμπία το σκάει από το σπίτι για να συναντήσει την παρέα της, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα για εκείνη. Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί ότι λείπει και βγαίνει πανικόβλητος να την ψάξει.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 229 – 10/06/21

Η Ολυμπία, σε κατάσταση σοκ, ζητάει χίλιες φορές συγνώμη από τον Νικηφόρο για όλη τους την κόντρα και τον ευχαριστεί που την έσωσε. Καταγγέλλουν το περιστατικό στον αστυνόμο Βρανά, αλλά η Ολυμπία παρακαλεί τον Νικηφόρο να μην το μάθουν οι γονείς της. Η Βικτώρια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μιχαήλ, έστω κι άθελά του, έχει διαπράξει φόνο και γίνεται ψυχρή απέναντί του. Ο Μιλτιάδης κι η Κατερίνα γνωστοποιούν στην Ιφιγένεια ότι χωρίζουν κι εκείνη αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μπας και σώσει την κατάσταση. Παράλληλα, ο Άλκης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως θα φύγει στην Αμερική για την υποτροφία. Ο Έκτορας αρχίζει να φλερτάρει με τη Δάφνη και την καλεί να βγουν για φαγητό. Η Ηλιάνα μαθαίνει για το διαζύγιο του Οδυσσέα και το μυαλό της αρχίζει πάλι να της παίζει παιχνίδια. Ο Άκης την συμβουλεύει να δει ψυχίατρο, αλλά εκείνη είναι αρνητική. Η Μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης ενώ ο Αιμίλιος μάταια προσπαθεί να την συνεφέρει. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δωρίσει δύο πίνακές του για φιλανθρωπικό σκοπό. Η μεγάλη μέρα, η μέρα του γάμου του Άκη και της Αποστολίας, φτάνει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 230, 231, 232, 233, 234

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις 10/06/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 229