8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 220

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 220 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 220

Ο Οδυσσέας βγαίνει εκτός εαυτού με την ίντριγκα της Έρσης και της Σύνθιας κι αντιδρά εν θερμώ. Αφού τα λέει έξω από τα δόντια με τη Σύνθια, σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας κι ακυρώνει την έκθεση. Η Σύνθια τον προειδοποιεί πως αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας του αλλά αυτός είναι αμετάπειστος. Η Ηλιάνα εξομολογείται στον Άκη πως έχει αρχίσει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Παύλο κι ο Άκης αποφασίζει να διερευνήσει τι μέρος του λόγου είναι. Η Σμαράγδα προσπαθεί, για μια ακόμα φορά, να αποτρέψει τον Σίμο από το παρακινδυνευμένο σχέδιό του, αλλά εκείνος ετοιμάζεται να συναντήσει το μεγάλο αφεντικό. Ο Αιμίλιος ενημερώνεται ότι ο Άκης σκέφτεται να τον γυρίσει πίσω στο κανάλι. Ο Μιλτιάδης τρέχει τη διαδικασία για να δώσει το επίθετό του στον Άλκη. Η Μαίρη εκβιάζει τον Μάρκο με ένα υπέρογκο ποσό, διαφορετικά απειλεί να μιλήσει σε όλους για την κομπίνα που είχαν στήσει. Η Έρση επιμένει πως ότι έκανε το έκανε για το καλό της καριέρας του Οδυσσέα κι αρνείται να ζητήσει συγνώμη. Ο Οδυσσέας της ζητάει να χωρίσουν!

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 220

Ο Οδυσσέας δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρέσει την Έρση και εκείνη παίρνει τα δίδυμα και επιστρέφει στην Κέρκυρα. Η Μαίρη δεν κάνει πίσω στον εκβιασμό της και ο Μάρκος περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, δείχνοντάς της ότι δεν σηκώνει απειλές. Οι εντάσεις μεταξύ Ολυμπίας και Εύας συνεχίζονται, με τον Νικηφόρο να προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Ο Άκης προσλαμβάνει έναν χάκερ για να μάθει ποιος του έστειλε το μέιλ που του αποκάλυπτε ότι ο Δημήτρης και η Μαίρη έκαναν παρανομίες και η Ηλιάνα πανικοβάλλεται.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας ζητάει νομική συμβουλή από τον Έκτορα και δυστυχώς μαθαίνει ότι η Σύνθια Κίνλεϊ τον κρατάει στο χέρι. Στο μεταξύ, ο Άκης ρίχνει τον εγωισμό του και επαναπροσλαμβάνει τον Αιμίλιο ως διευθυντή του καναλιού, θέτοντας όμως όρους στη συνεργασία τους. Η Ηλιάνα πιέζει τον Σίμο να παίξει μία αρνητική κριτική για τον Οδυσσέα στο πολιτιστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων με τον Οδυσσέα να εξοργίζεται. Ο Μιλτιάδης πηγαίνει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Άλκη, αφήνοντας την Κατερίνα μόνη της. Δυο ένοπλοι ληστές μπουκάρουν στο σουβλατζίδικο, ενώ είναι μέσα ο Φρίξος με την Αλίκη και το όπλο τους εκπυρσοκροτεί!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 221, 222, 223, 224, 225

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 220