8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 213

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 213 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 213

Η Έρση κάνει παράπονα στη Ναυσικά για την συμπεριφορά του Οδυσσέα απέναντί της, αλλά η Ναυσικά παίρνει το μέρος του γιου της και την συμβουλεύει να σταματήσει να είναι τόσο επικριτική. Ο Άλκης συναντά την Κατερίνα και προσπαθεί να την προσεγγίσει, αλλά η άρνησή της είναι ισχυρή και απόλυτη.

Ο Αιμίλιος πάει και βρίσκει τον Έκτορα για να του εκφράσει παράπονα, αλλά η συνάντηση αυτή ξεφεύγει και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Ηλιάνα, για μια ακόμα φορά, καταγράφει τον Δημήτρη και τη Μαίρη σε μια επιλήψιμη συζήτηση και στέλνει το βίντεο ανώνυμα στον Άκη που παθαίνει το σοκ της ζωής του.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 213 – 17/05/21

Ο Άκης, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη για την κομπίνα του Δημήτρη, παίρνει τους δρόμους για να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Την ίδια ώρα, Δημήτρης και Μαίρη συνεχίζουν ανυποψίαστοι να οργανώνουν την επόμενη παράδοση των παράνομων φαρμάκων. Ο Σίμος κι η Εύα προσπαθούν να βάλουν την Ολυμπία σε μια σειρά ενώ ο Νικηφόρος κάνει μια γκάφα και ρισκάρει να τινάξει το μυστικό της εγκυμοσύνης της Εύας στον αέρα.

Οι κόντρες ανάμεσα σε Ναυσικά και Μάρκο συνεχίζονται, ενώ ο Οδυσσέας κι η Έρση ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα για την έκθεση. Ο Σίμος αποφασίζει να συνεχίσει την έρευνα στην παράνομη λέσχη κι η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως και τον ανακαλύψουν. Η Ιφιγένεια κι ο Άλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτή τη σχέση. Όταν ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Άλκη, το ρήγμα ανάμεσά τους θα βαθύνει σε σημείο χωρισμού. Ο εκδότης του Φρίξου καταφθάνει στο νησί για την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η Έλλη προβάλει αντιρρήσεις. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη κατά πρόσωπο…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 214, 215, 216, 217, 218

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις 17/05/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 213