8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 212

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 212 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 212

Ο Οδυσσέας με την Έρση συνεχίζουν με τη μετακόμιση, στο νησί καταφθάνει η Ναυσικά για να δει το νέο σπίτι και ξοπίσω της, χωρίς να το ξέρει, έρχεται και ο Μάρκος. Η σκληρή στάση της Κατερίνας στο θέμα του Άκη, αναγκάζει την Ιφιγένεια να της μιλήσει έξω από τα δόντια. Η Ηλιάνα ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τη κομπίνα που έχουν στήσει ο Δημήτρης με τη Μαίρη. Η Μάγδα συναντάει τυχαία την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού.

Αυτή η σκηνή κάνει την Ελισάβετ να ντραπεί πολύ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ενώ καταλαβαίνει πως σ’ αυτή την ιστορία είναι η μεγάλη χαμένη, καθώς ο Αιμίλιος έχει αποφασίσει να μείνει με τη γυναίκα του. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, η Ναυσικά γίνεται έξαλλη που θα πρέπει να συνυπάρξει με τον Μάρκο, ενώ ο Οδυσσέας έχει μια έντονη αντίδραση απέναντί της, που θα την κάνει να υποχωρήσει. Η Ολυμπία γυρίζει από το Λονδίνο και η Εύα με τον Νικηφόρο δεν ξέρουν πλέον τι να περιμένουν απ’ αυτήν

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 212 – 13/05/21

Η Έρση κάνει παράπονα στη Ναυσικά για την συμπεριφορά του Οδυσσέα απέναντί της, αλλά η Ναυσικά παίρνει το μέρος του γιου της και την συμβουλεύει να σταματήσει να είναι τόσο επικριτική. Ο Άλκης συναντά την Κατερίνα και προσπαθεί να την προσεγγίσει, αλλά η άρνησή της είναι ισχυρή και απόλυτη.

Ο Αιμίλιος πάει και βρίσκει τον Έκτορα για να του εκφράσει παράπονα, αλλά η συνάντηση αυτή ξεφεύγει και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Ηλιάνα, για μια ακόμα φορά, καταγράφει τον Δημήτρη και τη Μαίρη σε μια επιλήψιμη συζήτηση και στέλνει το βίντεο ανώνυμα στον Άκη που παθαίνει το σοκ της ζωής του.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 213, 214, 215, 216, 217

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος επεισόδια8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 212