8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 210

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 210 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 210

Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται. Η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση.

Ο Έκτορας δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο. Κι ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα, ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 210 – 11/05/21

Ο Αιμίλιος κρύβεται από όλους και μένει στο σπίτι του δήθεν άρρωστος, καθώς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Η Ηλιάνα δίνει τα χάπια σε μια χημικό της εταιρίας για να το εξετάσει. Ο Μάρκος καλεί τη Μαίρη σπίτι του και της βάζει ένα τελεσίδικο που δεν το περίμενε. Η ένταση μεταξύ της Κατερίνας και του Μιλτιάδη, εξαιτίας του Άλκη, συνεχίζεται. Ο Άκης, μετά τις αποκαλύψεις, διώχνει τον Αιμίλιο από το κανάλι και ψάχνει να βρει το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει. Ο Οδυσσέας δεν είναι διατεθειμένος πλέον να ανέχεται την αυταρχική συμπεριφορά της Έρσης, γεγονός που οδηγεί σε καβγάδες. Η Ελισάβετ απογοητεύεται βαθιά από τον Αιμίλιο. Η Ηλιάνα πολιορκεί τον Παύλο και του ζητάει να βγουν για ποτό.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 211, 212, 213, 214, 215

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

 

8 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος επεισόδια8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 210