8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 208

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 208 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ …

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 208

Η Εύα μαθαίνει πως η Ολυμπία εξακολουθεί να αρνείται να φάει κι έτσι ο Σίμος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο για να την φέρει πίσω. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης και παραξενεύεται με όσα ακούει. O Δημοσθένης κι η Ναυσικά δυσκολεύονται να συνηθίσουν τη νέα κατάσταση και δεν ξέρουν αν έχει πλέον προοπτική η σχέση τους. Η Μαίρη εξομολογείται στον Μάρκο πως ο σύντροφός της είναι φυλακή αλλά δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα.

Η Βικτώρια μαθαίνει πως ο Μιχαήλ της είπε ψέματα και γίνεται έξω φρενών ενώ εκείνος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο Αιμίλιος λέει στη Μάγδα ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη και δεν θέλει να υπογράψει το διαζύγιο. Ο Παύλος φλερτάρει ανοιχτά με την Ελισάβετ, αλλά όταν το μαθαίνει η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα πηγαίνουν στην Κέρκυρα για τον γάμο του Φρίξου.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 208 – 06/05/21

Ενώ η Έλλη ετοιμάζεται για τον γάμο της, η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο συνεχίζεται. Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια. Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν.

Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται. Η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση. Ο Έκτορας δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο. Κι ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα, ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 209, 210, 211, 212, 213

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις 06/05/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 208