8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 207

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 207 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ …

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 207

Η Κατερίνα αρνείται να δεχτεί την παρουσία του Άλκη στη ζωή της και δεν χάνει ευκαιρία να κοντραριστεί με τον Μιλτιάδη για το θέμα. Ο Αιμίλιος παρακαλάει τη Μάγδα για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά εκείνη επιμένει στο διαζύγιο. Ο Άκης παρατηρεί το αυξημένο ενδιαφέρον της Ηλιάνας για τον Παύλο, εκείνος όμως δείχνει να γοητεύεται από την Ελισάβετ.

Ο Φρίξος κι η Έλλη είναι στην τελική ευθεία για τον γάμο, όμως τα εξεζητημένα γούστα της Έλλης αρχίζουν να ενοχλούν τον Φρίξο, που ονειρευόταν τα πράγματα πιο απλά. Οι σχέσεις ανάμεσα στον Οδυσσέα και την Έρση παραμένουν τεταμένες, παρόλο που το ζευγάρι μετακομίζει στο νέο του σπίτι. Η Ναυσικά είναι λυπημένη καθώς συνειδητοποιεί πως η σχέση από απόσταση με τον Δημοσθένη, δεν πρόκειται να λειτουργήσει…

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 207 – 05/05/21

Η Εύα μαθαίνει πως η Ολυμπία εξακολουθεί να αρνείται να φάει κι έτσι ο Σίμος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο για να την φέρει πίσω. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης και παραξενεύεται με όσα ακούει. O Δημοσθένης κι η Ναυσικά δυσκολεύονται να συνηθίσουν τη νέα κατάσταση και δεν ξέρουν αν έχει πλέον προοπτική η σχέση τους. Η Μαίρη εξομολογείται στον Μάρκο πως ο σύντροφός της είναι φυλακή αλλά δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα.

Η Βικτώρια μαθαίνει πως ο Μιχαήλ της είπε ψέματα και γίνεται έξω φρενών ενώ εκείνος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο Αιμίλιος λέει στη Μάγδα ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη και δεν θέλει να υπογράψει το διαζύγιο. Ο Παύλος φλερτάρει ανοιχτά με την Ελισάβετ, αλλά όταν το μαθαίνει η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα πηγαίνουν στην Κέρκυρα για τον γάμο του Φρίξου.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 208, 209, 210, 211, 212

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις 05/05/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 207