8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 202

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 202 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ …

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 202

Η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αιμίλιου να την προλάβει και να της εξηγήσει. Όταν πηγαίνει στο σπίτι, βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα κι η Μάγδα έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ενώ αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του. Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε την αναζήτηση νέου σπιτιού. Ο Άκης αναθέτει στον Μανούσο να γίνει η σκιά της Αποστολίας και να την ακολουθεί παντού και πάντα. Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 202 – 20/04/21

H Έρση προβληματίζεται και με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς δεν θα είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα. Η Ευδοκία καταφθάνει στην Κέρκυρα και ζητάει από την Αλίκη να γυρίσει πίσω στη σχολή της. Η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του. Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει από τη ζωή του. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγαίνουν, ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του και πηγαίνει να τον συναντήσει στο σπίτι του για να του πει τα νέα. Ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 203, 204, 205, 206, 207

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις 20/04/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 202