8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 199

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 199 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ …

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 199

Ο Άκης ζηλεύει τα κρυφά ραντεβού της Αποστολίας και αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια, έκπληκτη από την αποκάλυψη του Μιλτιάδη για το ενδεχόμενο να έχει αδερφό, ζητάει να μάθει λεπτομέρειες. Ο Φρίξος έχει λυσσάξει με το θέμα του θηλασμού και περιφέρεται σε όλη την Κέρκυρα προσπαθώντας να βρει συμπαραστάτες στον προβληματισμό του, αφού η Έλλη δείχνει να τον αγνοεί, καθώς είναι αφοσιωμένη στις πρόβες του νυφικού της. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα. Η Ηλιάνα κρυφακούει μια συζήτηση του Δημήτρη με τη Μαίρη και αρχίζει να τους υποψιάζεται. Μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης κι αυτό που θα βρει θα ενισχύσει τις υποψίες της. Η Βικτώρια δέχεται να κάνει έναν συμβιβασμό στο θέμα του Άγγελου και πηγαίνει στη Ναυσικά να το συζητήσουν.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 199 – 14/04/21

Ο Οδυσσέας υπογράφει το προσύμφωνο με τη Σύνθια. Ο Έκτορας, χωρίς καν να κρατάει πλέον τα προσχήματα, πηγαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον εκβιάζει με τα στοιχεία που έχει, για να σταματήσει το σφυροκόπημα στον Μιχαήλ. Ο Άκης βγαίνει με την Αποστολία και η πρόταση που θα της κάνει θα την αφήσει άναυδη! Η Αποστολία την απορρίπτει και τον σοκάρει με την αντίδρασή της. Του υπόσχεται όμως πως δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι. Ο Φρίξος έχει τρελές απαιτήσεις από την Έλλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνη αντιδρά. Η συνεργασία του Οδυσσέα και της Σύνθιας δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές καθώς ο Οδυσσέας νιώθει να πιέζεται.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 200, 201, 202, 203, 204

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις 14/04/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 199