8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 197

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 197 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ …

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 197

Η παρακολούθηση της Αποστολίας από τον Μανούσο καταλήγει σε φιάσκο, καθώς εκείνη τον παίρνει χαμπάρι κι αυτός αναγκάζεται να ομολογήσει πως ο Άκης έδωσε εντολή να την ακολουθήσει. Ο Μιλτιάδης, πίσω από την πλάτη της Κατερίνας, πάει για φαγητό στο σπίτι του Άλκη. Η Έλλη με την Ιφιγένεια φτάνουν στην Αθήνα και πάνε να διαλέξουν νυφικό στο ατελιέ της Σμαράγδας, αλλά η Έλλη δηλώνει αναποφάσιστη.

Η Εύα πληροφορείται πως η Ολυμπία αρνείται να φάει και θορυβείται μήπως πραγματοποιήσει την απειλή της για απεργία πείνας. Ο Δημήτρης κι η Μαίρη στήνουν μια παράσταση με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Άκη. Ο Οδυσσέας διαβάζει κατά λάθος ένα μήνυμα της Σύνθιας που προοριζόταν για την Έρση και θορυβείται.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 197 – 07/04/21

Ο Έκτορας καταφέρνει να παγιδέψει τον εκβιαστή της Γεωργίας. Ο Μιλτιάδης προφασίζεται επαγγελματική συνάντηση για να ξαναβγεί για φαγητό με τον Άλκη και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια για την ύπαρξη ενός πιθανού αδερφού της.

Ο Φρίξος ολοκληρώνει το αστυνομικό του μυθιστόρημα και το δίνει στον Οδυσσέα να το διαβάσει και να του πει τη γνώμη του. Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα καθώς δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία. Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Ηλιάνα πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο. Τελικά, η Μαίρη ενδίδει στην πολιορκία του Μάρκου και διανυκτερεύει σπίτι του. Ο Δημοσθένης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από Κύπρο αλλά δεν ξέρει αν θα κάνει το βήμα, γιατί δεν θέλει να χάσει τη Ναυσικά. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αποστολία και της ομολογεί ότι ζηλεύει πολύ τον νέο της σύντροφο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 198, 199, 200, 201, 202

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 1978 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις – Επεισόδιο 197