8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 193

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 193 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ …

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 193

Η Εύα μένει άφωνη από την στάση της Βικτώριας απέναντί της και, μετά από προτροπή του Νικηφόρου, το λέει στη Ναυσικά. Όπως είναι επόμενο, η Ναυσικά γίνεται έξαλλη με αυτό που ακούει και κανονίζει συνάντηση με τη Βικτώρια για να τα πούνε από κοντά. Το βιβλίο της Έλλης δεν πουλάει καθόλου και η Ιφιγένεια στήνει ολόκληρο σχέδιο με τον Σπύρο για να μην την στεναχωρήσουν. Η Ηλιάνα λέει στον πατέρα της ότι δεν είναι σωστό που ο Οδυσσέας βγήκε στην εκπομπή του Σίμου, ο Άκης όμως δεν δείχνει να συγκινείται και μάλιστα την βάζει στη θέση της με σκληρό τρόπο.

Ο Οδυσσέας εκφράζει στη Νόνα τη δυσαρέσκειά του για τη συγκατοίκηση Ναυσικάς – Δημοσθένη, δεν βρίσκει όμως την ανταπόκριση που περίμενε. Η ομιλία του Μιχαήλ στη Βουλή δίνει πόντους στο κόμμα της Αναγέννησης και μαζί με τον Μιλτιάδη σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ο Μάρκος ζητάει για άλλη μια φορά συγνώμη από τον Νικηφόρο, ελπίζοντας ότι θα τον συγχωρέσει. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης καλεί τον Άλκη στο γραφείο του για να πιούνε καφέ…

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 193 – 31/03/21

Ο Μιλτιάδης συναντιέται ξανά με τον Άλκη και προσπαθεί να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή του. Κρατάει αυτή τη συνάντηση κρυφή από την Κατερίνα, καθώς καταλαβαίνει ότι μέρα με τη μέρα, αρχίζει να δένεται όλο και πιο πολύ με τον Άλκη, παρότι δεν έχει ακόμα αποδειχτεί αν είναι γιος του. Η Ναυσικά, στενοχωρημένη από την στάση του Οδυσσέα απέναντι στη σχέση της με τον Δημοσθένη, του τηλεφωνεί και προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα και παρότι ο Οδυσσέας δείχνει να υποχωρεί, η αντιπάθειά του για τον Δημοσθένη είναι δεδομένη.

Στο μεταξύ, η ψηφοφορία στη Βουλή λήγει και η κυβέρνηση παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, χάρη στην στήριξη των βουλευτών της Αναγέννησης. Η κατάσταση αυτή οδηγεί σε έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Άκη και τον Μιχαήλ. Ο Οδυσσέας με τη Σύνθια και την Έρση, συνεχίζουν να οργανώνουν την έκθεση στην Αθήνα, ενώ η Ναυσικά κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια για το θέμα της Εύας που θέλει να παίρνει στο σπίτι της τον Άγγελο. Η Βικτώρια δεν υποχωρεί και η συζήτηση παρεκτρέπεται!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 194, 195, 196, 197, 198

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις 31/03/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 193